Εξοχικές Κατοικίες

Ποιες περιοχές βρίσκονται στο επίκεντρο "επενδυτικής μετανάστευσης" για Βρετανούς;

Τα νησιά των Κυκλάδων, η Λευκάδα, η Κεφαλονιά, η Αθήνα και τα νησιά του Αργοσαρωνικού (π.χ. Σπέτσες, Ύδρα) αποτελούν σήμερα τις πέντε ακριβότερες περιοχές για επενδύσεις στην αγορά κατοικίας.

Περισσότερα..

H νέα πρόταση πολυτελών βιλών στην Costa Navarino - Οι τιμές

H Costa Navarino διευρύνει το χαρτοφυλάκιο των παραθεριστικών κατοικιών προς πώληση και παρουσιάζει μια νέα γειτονιά 42 πολυτελών Βιλών. Η νέα γειτονιά των Costa Navarino Residences ονομάζεται Rolling Greens κι αναπτύσσεται εντός του συνολικής έκτασης 1.300 στρεμμάτων Navarino Dunes, σε ένα από τα...

Περισσότερα..

Σωσίβιο εσόδων από αναθεώρηση αντικειμενικών σε εκτός σχεδίου περιοχές με τουριστικό ενδιαφέρον;

Με μια μεταρρυθμιστική ρελάνς, το άνοιγμα θεμάτων που αφορούν δομές της οικονομίας, αλλά και την προώθηση μέτρων που θα έχουν ισχυρό δημοσιονομικό αποτύπωμα επιχειρεί η κυβέρνηση να απαντήσει στις αιτιάσεις των θεσμών για το δημοσιονομικό σενάριο του νέου έτους.

Περισσότερα..

Skinopi Lodge: Ενα κατάλυμα στη Μήλο υποψήφιο στα Hotel Design Awards 2017!

Υποψηφιότητα για τα Hotel Design Awards 2017 βάζει ένα νέα κατοικία στη Μήλο που βρίσκεται στην Σκινωπή στη βόρεια πλευρά του κόλπου του Αδάμαντα. Ένας εξώστης στη θάλασσα, ένα παρατηρητήριο στην είσοδο του κόλπου της Μήλου. Σε ένα μαγικό ιπτάμενο χαλί, φτιαγμένο από πέτρα, σχίνα και αγριολούλουδα,...

Περισσότερα..

Επέκταση στην Ελλάδα σχεδιάζει η HomeExchange.com

Η άνοδος του ενδιαφέροντος για την τουριστική αγορά της Ελλάδας έφερε στην Αθήνα άλλη μια καινοτόμο επιχείρηση από τον κλάδο της διαμονής.

Περισσότερα..

FAZ: Ξένοι ψάχνουν εξοχικές κατοικίες στην Ελλάδα

Η Frankfurter Allgemeine Zeitung, σε αναλυτικό ρεπορτάζ στις οικονομικές της σελίδες, επισημαίνει ότι τελευταία έχει αυξηθεί το διεθνές ενδιαφέρον για την αγορά εξοχικών κατοικιών στην Ελλάδα. Οι αγοραστές δεν είναι, όπως θα περίμενε κανείς, μόνο Βορειοευρωπαίοι, αλλά προέρχονται κατά 15% από τις ΗΠΑ...

Περισσότερα..

Οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τις εξοχικές κατοικίες για τις διακοπές τους

Με την πρώτη μεγάλη τουριστική έκθεση του έτους στην Γερμανία, την CMT στη Στουτγάρδη, σχηματοποιούνται ήδη οι πρώτες τάσεις στον κλάδο του Τουρισμού για την καλοκαιρινή σεζόν 2017.

Περισσότερα..

Σαντορίνη: Ανοίγει η συζήτηση για την τουριστική ταυτότητα με αφορμή αυθαίρετα στη Βλυχάδα

Η τουριστική ταυτότητα και η προοπτική του μοναδικού νησιού σημείου παγκόσμιου τουριστικού ενδιαφέροντος τίθεται επιτακτικά επί τάπητος με αφορμή αυθαίρετες εργασίες στους προστατευόμενους ηφαιστειακούς σχηματισμούς στην εξαιρετικής αισθητικής αξίας παραλία της Βλυχάδας, στη Σαντορίνη.

Περισσότερα..

Σχέδιο στο συρτάρι για φορολόγηση των παράνομων καταλυμάτων

Φιλόδοξα σχέδια που ερώτημα παραμένει εάν θα ισχύσουν τελικά περιλαμβάνει ο απολογισμός έκτασης περίπου 130 σελίδων του απελθόντα αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Περισσότερα..

Όγδοος χρόνος πτώσης για τις κατασκευές κατοικιών

Αποκαρδιωτική παραμένει για ακόμα ένα χρόνο η πορεία της αγοράς κατοικίας, η οποία αναμένεται να συμπληρώσει φέτος οκτώ συνεχή έτη πτώσης, σε ευθεία αντιστοιχία με την πορεία της οικονομίας της χώρας.

Περισσότερα..