Συνεδριακός Τουρισμός

Μελέτη για τον αστικό και συνεδριακό τουρισμό από το υπ. Τουρισμού

Την ανάθεση μελέτης για τον αστικό τουρισμό, συμπεριλαμβανομένου και του συνεδριακού τουρισμού, αναμένεται να αναθέσει σύντομα το υπουργείο Τουρισμού, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Γιώργο Τζιάλλα κατά τη διάρκεια ομιλίας του στις διήμερες εργασίες του 9ου Πανελλήνιου...

Περισσότερα..

1st TCB Press Trip: Η Θεσσαλονίκη επανασυστήνεται ως προορισμός εταιρικών συναντήσεων

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο “TCB Press Trip” επιλεγμένης ομάδας δημοσιογράφων από την Αθήνα, άμεσα σχετιζόμενων με τα θέματα συνεδρίων και οικονομίας, στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα..

Σύμφωνο συνεργασίας ΗAPCO - TCB για την προώθηση του συνεδριακού τουρισμού.

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν η Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO) κ. Ειρήνη Τόλη και ο Πρόεδρος του Γραφείου Προσέλκυσης Συνεδρίων και Επισκεπτών Μητροπολιτικής Περιοχής Θεσσαλονίκης (ΤCB) κ. Ιωάννης Ασλάνης.

Περισσότερα..

Το TCB στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού I.M.E.X και στο I.M.E.X Politicians Forum

Το Thessaloniki Convention Bureau (TCB) εκπροσώπησε για τρίτη συνεχή χρονιά, τον προορισμό και το δίκτυο μελών του, στη Διεθνή Έκθεση Συνεδριακού Τουρισμού I.M.E.X (μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις του κλάδου) που πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 18 Μαΐου 2017 στη Φρανκφούρτη, Γερμανίας.

Περισσότερα..

Ατζέντα οκτώ σημείων ΣΕΤΕ - HAPCO για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού

Με αντικείμενο το συντονισμό των ενεργειών για την περαιτέρω ανάπτυξη και προβολή του συνεδριακού τουρισμού της χώρας πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας της Προέδρου του του Ελληνικού Συνδέσμου Επαγγελματιών Οργανωτών Συνεδρίων (HAPCO), κ. Ρένας Τόλη και της Γενική Γραμματέως, κ. Σίσσυς Λιγνού, με τον...

Περισσότερα..

Thessaloniki Convention Bureau – Αισιόδοξα μηνύματα για το Συνεδριακό Τουρισμό

Σε κλίμα συνεργασίας και αισιοδοξίας, το Thessaloniki Convention Bureau πραγματοποίησε με επιτυχία εκδήλωση για να υποδεχτεί το νέο έτος και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του φορέα παρουσία των μελών του αλλά και όλων των εμπλεκόμενων φορέων στον τουρισμό την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα...

Περισσότερα..

Στην Αθήνα διοργανώνεται το παγκόσμιας εμβέλειας ινδουιστικό συμπόσιο Ram Katha

Η Αθήνα επελέγη από τους διοργανωτές του μεγαλύτερου ινδουιστικού συμποσίου στον κόσμο, Ram Katha, για να φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα που αφορούν τον Ινδουισμό.

Περισσότερα..

Ποσειδώνια 2016: Αυλαία με 22.000 επισκέπτες

Περισσότεροι από 22.000 επαγγελματίες του κλάδου επισκέφθηκαν τη ναυτιλιακή έκθεση των Ποσειδωνίων 2016, που ολοκληρώθηκε την Παρασκευή και στην οποία συμμετείχαν περίπου 1.800 εκθέτες από 90 χώρες.

Περισσότερα..

To Thessaloniki Convention Bureau σημειώνει σημαντικές επιτυχίες στην προσέλκυση εταιρικών ταξιδιών

Το Thessaloniki Convention Bureau καταγράφει ήδη τα πρώτα σημαντικά αποτελέσματα στον χώρο των εταιρικών διοργανώσεων που επιλέγουν την Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική για τις εκδηλώσεις τους.

Περισσότερα..

Ένεση ρευστότητας και τουρισμού στην Αττική από τα Ποσειδώνια

Γενναία ένεση στον τουρισμό της Αθήνας φέρνουν τα Ποσειδώνια 2016, η κορυφαία διεθνής ναυτιλιακή έκθεση, που ανοίγει τις πύλες της σήμερα, Δευτέρα 6 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo και θα διαρκέσει έως τις 10 Ιουνίου. Λίγο μετά το πέρας της αξιολόγησης η έκθεση αποτελεί αφορμή για την...

Περισσότερα..