Ήλιος - Θάλασσα

Σημαντικά συμπεράσματα στο Forum του ITN News Web TV για τον Θαλάσσιο Τουρισμό

Πολύτιμα συμπεράσματα και σημαντικές προτάσεις προέκυψαν από τις ομιλίες και τις τοποθετήσεις στο Forum του ITN News Web TV για τον Θαλάσσιο Τουρισμό. Στο forum τοποθετήθηκαν εκπρόσωποι από όλο το φάσμα του θαλάσσιου τουρισμού και κοινή διαπίστωση είναι πως η συγκεκριμένη μορφή θεματικού τουρισμού μπορεί...

Περισσότερα..

ΤΕΜΕΣ: Υπομισθώνει την Ακτή Β΄ Βούλας κι ετοιμάζει 7 εκατ. επενδύσεις

Στην Athens Beach Club A.E, 100% θυγατρική της ΤΕΜΕΣ Α.Ε., κατακυρώθηκε η υπομίσθωση των τριών τμημάτων (Ζώνες 1, 2 και 3) της έκτασης της Ακτής Β΄ Βούλας, έπειτα από την ολοκλήρωση της πλειοδοτικής δημοπρασίας του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, που έλαβε χώρα νωρίτερα σήμερα ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής...

Περισσότερα..

H Welt αποθεώνει την Ολυμπιακή Ριβιέρα της Πιερίας

Εκτενές αφιέρωμα στην Ολυμπιακή Ριβιέρα της Πιερίας ως εναλλακτικού τουριστικού προορισμού, που συνοδεύεται μάλιστα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό δημοσιεύει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Welt υπό τον τίτλο «Εκεί όπου οι διακοπές στην Ελλάδα είναι ακόμη πραγματικά φθηνές».

Περισσότερα..

Ο Ε.Ο.Τ. προωθεί την Ελλάδα ως καταδυτικό προορισμό και οργάνωσε ταξίδι εξοικείωσης για 10 ξένα ΜΜΕ στην Κεφαλονιά

Δέκα δημοσιογράφοι από την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Δανία και την Πολωνία, επισκέπτονται την Ελλάδα με την πρωτοβουλία και τη διοργάνωση από τον ΕΟΤ ταξιδιού εξοικείωσης για τον καταδυτικό τουρισμό, σε υλοποίηση του στρατηγικού επικοινωνιακού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά με στόχο...

Περισσότερα..

"Χρυσάφι" η καντίνα στο Πορί στα Κουφονήσια για το δήμο Νάξου

Έσπασε τη «μπάνκα» ο νέος ενοικιαστής της καντίνας στη μαγευτική παραλία Πορί στα Κουφονήσια, καθώς στον πλειστηριασμό που οργάνωσε ο δήμος Νάξου έδωσε τίμημα πολλαπλάσιο από το υφιστάμενο για την επόμενη χρονιά.

Περισσότερα..

Μύκονος και Πάρος στην ατζέντα προώθησης του MTC GROUP

Σημαντικές προοπτικές συνεργασίας με επαγγελματίες της Μυκόνου και της Πάρου αναμένονται από την αποστολή του ταξιδιωτικού οργανισμού GTA στα δύο νησιά την ερχόμενη εβδομάδα.

Περισσότερα..

Aνακοινώθηκαν οι Γαλάζιες σημαίες για το 2017 - Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα

Ανακοινώθηκαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία” στη χώρα μας, οι βραβεύσεις ακτών και μαρινών. Με 486 βραβευμένες ακτές, η Ελλάδα κατέχει την 2η θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 47 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος, στο σύνολο...

Περισσότερα..

Μ. Κόνσολας: Ο τουρισμός στα νησιά του Αιγαίου εκπέμπει SOS λόγω μεταστευτικού

Ερώτηση σε τέσσερις Υπουργούς κατέθεσε στη Βουλή ο Τομεάρχης Τουρισμού της Ν.Δ. και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, ζητώντας άμεσα και έμπρακτα μέτρα στήριξης του τουρισμού στα νησιά που υπέστησαν τις αρνητικές συνέπειες του μεταναστευτικού.

Περισσότερα..

Ποιές ελληνικές παραλίες βρίσκονται ανάμεσα στις πιο ακριβές του κόσμου

Το εξειδικευμένο σε πακέτα διακοπών online τουριστικό γραφείο TravelBird έδωσε στη δημοσιότητα μελέτη, η οποία προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πληροφόρηση σχετικά με τις πιο ακριβές παραλίες στον κόσμο.

Περισσότερα..

Ακατάλληλες κρίθηκαν τέσσερις παραλίες της Αττικής

Ακατάλληλες για κολύμβηση λόγω μόλυνσης κρίνονται τέσσερις πολυσύχναστες παραλίες της Αττικής και συγκεκριμένα το Καβούρι (οδός Κυβέλης), το Μεγάλο Καβούρι, η παραλία Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και η κεντρική παραλία της Σαρωνίδας.

Περισσότερα..