Η ΜΗΛΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

12/6/2023
Πρωταγωνιστικό ρόλο σε προβολή σε Ελλάδα, Γαλλία και Βρετανία έχει για μια ακόμα φορά η Μήλος. Συγκεκριμένα, το κυκλαδίτικο νησί περιλαμβάνεται στο βρετανικό National Geographic στη νέα λίστα με τα 25 καλύτερα νησιά της Ελλάδας που προτείνονται ως ο καλύτερος προορισμός για το καλοκαίρι του 2023, καθώς, όπως επισημαίνει, προσφέρουν πολλές εκπλήξεις στους επισκέπτες. Όπως αναφέρει το nationalgeographic.co.uk, πρόκειται για προορισμούς που είναι εύκολα προσβάσιμοι είτε με πλοίο, είτε με αεροπλάνο, ενώ ξεχωρίζουν για την ομορφιά και τους ανθρώπους τους.
Κάλεσμα για διακοπές στην Ελλάδα απευθύνει και η γαλλική Vogue με την δημοσίευση καταλόγου με τις καλύτερες παραλίες για το 2023, στις οποίες συγκαταλέγεται το Σαρακίνικο. Σύμφωνα με το περιοδικό «η Ελλάδα που είναι γεμάτη κολπίσκους με γαλαζοπράσινα νερά, βρίσκεται ξανά και ξανά στην κορυφή της λίστας με τους πιο ποιοτικούς διεθνείς προορισμούς».
Τέλος και η τηλεόραση του ΣΚΑΙ στο χτεσινό ένθετο "καλά νέα της ημέρας" του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αναφέρεται σε πρόσφατο αυστριακό δημοσίευμα για τη Μήλο καθώς και στο γαστρονομικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στον Αδάμαντα.

https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/ta-nea-tou-ska-stis-2000/2023-06-11-19/kala-nea-11062023