Εξοπλισμός

Οι προτάσεις του ΕΟΔΥ για τα Rent a Car, λεφορεία

Αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα λειτουργήσουν οι επιχειρήσεις με τουριστικά λεωφορεία (ΤΕΟΜ/Τουριστικά Γραφεία), Rent a Car κτλ δίνουν τα πρωτόκολλα που ετοίμασε ο ΕΟΔΥ και θα προταθούν στην αγορά.

Περισσότερα..

Γεωργιάδης: Θα υπάρξει παρέμβαση για το rent a car

«Ο κλάδος της ενοικιάσεως αυτοκινήτων είναι εξαιρετικά πληττόμενος. Θα υπάρξει παρέμβαση και σ’ αυτόν σίγουρα». Αυτό τόνισε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 15 Απριλίου, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ 100,3 και τον δημοσιογράφο, κ. Άρη ...

Περισσότερα..

Lease Flex: Νέο πρόγραμμα ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτου από την Autohellas Hertz

Η Autohellas Hertz, η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «LeaseFlex» για απόκτηση αυτοκινήτου με Μακροχρόνια Μίσθωση από τον υπάρχοντα στόλο της εταιρείας.

Περισσότερα..

Παπουτσάνης: Ποντάρει στα vegan προϊόντα για ξενοδοχεία

Σε νέα premium σειρά ξενοδοχειακών καλλυντικών με συστατικά φυσικής προέλευσης, υπό το νέο σήμα OLIVIA THINKS ποντάρει η Παπουτσάνης για την ανάπτυξή της στον κλάδο αλλά και την ανάπτυξη του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος.

Περισσότερα..

To rent a car στηρίζει τις πωλ'ησεις αυτοκινήτων

Αύξηση 15,2% σημείωσαν οι πωλήσεις των αυτοκινήτων στη χώρα τον Μάιο εφέτος, καθώς, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά 23.010 αυτοκίνητα.

Περισσότερα..

Ο τουρισμός στηρίζει τον κλάδο των χρωμάτων στην κρίση

Οι ανακαινίσεις διαμερισμάτων λόγω μετάλλαξης χρήσης σε καταλύματα Airbnb και η τόνωση της κατασκευαστικής δραστηριότητας λόγω τουρισμού αποτελούν «πνεύμονα» για τον κλάδο των οικοδομικών χρωμάτων, σύμφωνα με όσα ανέφερε η διοίκηση της Vivechrom, θυγατρική της AKZO NOBEL στην Ελλάδα, σε ενημερωτική...

Περισσότερα..

Ενοικιάσεις αυτοκινήτων: η δράση της ΕΕ οδηγεί σε διαφανέστερη τιμολόγηση

Μετά από έκκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και των αρχών προστασίας των καταναλωτών της ΕΕ, πέντε κορυφαίες εταιρείες του κλάδου, η Avis, η Europcar, η Enterprise, η Hertz και η Sixt, άλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τις τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων, καθιστώντας τες απόλυτα διαφανείς για τους...

Περισσότερα..

AutoΗellas: Ισχυρή ανάπτυξη με αύξηση μεγεθών στις μισθώσεις

€470εκ. πωλήσεις με εξαιρετική δυναμική σε 3 αναπτυσσόμενους πυλώνες δραστηριότητας. Αύξηση 22.7% στην κερδοφορία μετά φόρων με €38.8εκ.

Περισσότερα..

Παπουτσάνης: Ποντάρει στα 5αστερα Ευρώπης και Ελλάδας για μεγαλύτερη ανάπτυξη - Οι μεγάλες συνεργασίες

Την οργανική της ανάπτυξη βάζει ως πρώτο στόχο η Παπουτσάνης, μια από τιε τρεις μεγαλύτερες καθετοποιημένες σαπωνοποιίες της Ευρώπης για τα επόμενα.

Περισσότερα..

ELECTRA Έπιπλα: Τουρισμός κι εξαγωγές τα "κλειδιά" της ανάπτυξης

Με στρατηγικό στόχο την εξωστρέφεια και τη στήριξη της εφοδιαστικής αλυσίδας με Made in Greece προϊόντα και προμηθευτές η εταιρία κατασκευής επίπλων ΗΛΕΚΤΡΑ (ELECTRA) που από το 1938 καταγράφει συνεχή παρουσία στην αγορά, μπαίνει με το «δεξί» στο 2019.

Περισσότερα..