ΕΟΤ

Ενισχύεται η τουριστική συνεργασία Ελλάδας-Αιγύπτου

Η εκτίμηση ότι οι διμερείς σχέσεις και η συνεργασία ανάμεσα στις δύο χώρες παραμένει ιδιαίτερα σημαντική και εποικοδομητική, επιβεβαιώθηκε στη διάρκεια της εθιμοτυπικής συνάντησης που είχε χθες η πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου με τον πρέσβη της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Ελλάδα, Ομάρ...

Περισσότερα..

Ερχονται το East Med Yacht Show και τα Yachting Awards 2023

Δύο κορυφαίες διοργανώσεις του εγχώριου yachting, του ιδιαίτερα δυναμικού κλάδου του ελληνικού τουρισμού, πραγματοποιούνται τις προσεχείς ημέρες υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Περισσότερα..

Η γαστρονομία της Σάμου στην Ολλανδική αγορά

Μέσω μίας μοντέρνας δια-δραστικής προσέγγισης σε συνεργασία παρουσιάστηκε στις 22/03/2023 η Σάμος και η γαστρονομία της στην Ολλανδική αγορά.

Περισσότερα..

«ΕΛΛΑΔΑ Ταξιδεύοντας στα κάστρα της» -Νέο ιστορικό/φωτογραφικό λεύκωμα του ΕΟΤ

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίαση του λευκώματος «ΕΛΛΑΔΑ Ταξιδεύοντας στα κάστρα της» / «Touring the castles of GREECE», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μεθώνης (Μεθώνη...

Περισσότερα..

2023:Η Ελλάδα στους 10 κορυφαίους προορισμούς της HOTELBEDS

Η Ελλάδα κατατάσσεται μεταξύ των 10 κορυφαίων προορισμών στην πλατφόρμα της HOTELBEDS-την ηγέτιδα δύναμη στην αγορά των «κλινοτραπεζών» διεθνώς.

Περισσότερα..

Σημαντικές προκρατήσεις από τη Ρουμανία για την Ελλάδα

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των τουριστικών πρακτόρων της Ρουμανίας η Ελλάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει κατά την τουριστική περίοδο του 2023 καθώς οι κρατήσεις είναι ήδη καλύτερες από πέρυσι και σε υψηλότερο επίπεδο από το 2019.

Περισσότερα..

Δυναμική παρουσία του ΕΟΤ στην 44η IFT Σερβίας

Με ενισχυμένη συμμετοχή και εντυπωσιακό περίπτερο 211 τ.μ. μετέχει ο ΕΟΤ στην 44η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού IFT στο Βελιγράδι Σερβίας, οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023 και θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα..

Διεθνές βραβείο στην υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας

Σημαντική διάκριση για τον ΕΟΤ, σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές της Ελλάδας (Γερμανία), αποτελεί το βραβείο που έλαβε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας στην κατηγορία των καλύτερων παρεχόμενων υπηρεσίων από τουριστικό Οργανισμό («Bester Reisebüro-Service Tourist Boards»).

Περισσότερα..

ΕΛΛΑΔΑ Ταξιδεύοντας στα κάστρα της -Νέο ιστορικό/φωτογραφικό λεύκωμα του ΕΟΤ

Ένα πολυσέλιδο, πολυτελές και δίγλωσσο λεύκωμα που αναδεικνύει εμβληματικά τοπόσημα της χώρας, όπως είναι τα Κάστρα της Ελλάδας, είναι το νέο έντυπο προωθητικό υλικό του ΕΟΤ, που θα παρουσιαστεί σύντομα σε ειδική εκδήλωση.

Περισσότερα..

Βασίλης Κικίλιας: Ο ΕΟΤ στη Μελβούρνη- Σύνδεση με τους Έλληνες της ομογένειας

Τα περιφερειακά αεροδρόμια έχουν κάνει ρεκόρ με 31 εκατομμύρια επιβάτες, γεγονός που δείχνει πως η στρατηγική μας για καλύτερο τουρισμό σε όλη την Ελλάδα πέτυχε” δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας σε συνέντευξή του στον τ/σ Open και στους δημοσιογράφους Παναγιώτη Στάθη και Δημήτρη Καμπουράκη,...

Περισσότερα..