Συνέδρια - Εκθέσεις

BLACKBOX Audio Video Show 2023: Έρχεται η κορυφαία έκθεση ήχου, εικόνας & μουσικής

Για δεύτερη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το BLACKBOX Audio Video Show 2023 στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park Hotel, στις 3, 4 και 5 Νοεμβρίου 2023, μετά την μεγάλη επιτυχία της περσινής διοργάνωσης.

Περισσότερα..

ΣΟΚΕΕ: Γενική Συνέλευση και συνέδριο στις 29 Ιουνίου

Ο Σύνδεσμος Οργανωτών & Κατασκευαστών Εκθέσεων Ελλάδος (ΣΟΚΕΕ), έχοντας ολοκληρώσει τον πρώτο πλούσιο χρόνο δράσεών του, διοργανώνει Συνέδριο με την παράλληλη διεξαγωγή της Ετήσιας Γενικής του Συνέλευσης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιουνίου 2023 και ώρα 15:00 στο Athens Marriott Hotel.

Περισσότερα..

Ολοκληρώθηκε το 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο HAPCO & DES

Οι τρόποι με τους οποίους δύναται να αναδειχθεί η αξία και η δυναμική της Εθνικής Βιομηχανίας Συνεδρίων & Εκδηλώσεων – MICE (Meetings, Incentives, Conferences & Events), με στόχο την κατάταξη της Ελλάδας σε υψηλότερη θέση στο διεθνή τουριστικό και συνεδριακό χάρτη, βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων...

Περισσότερα..

Ημερίδα με θέμα «Εμπόριο & Τουρισμός»

Ημερίδα με θέμα «Εμπόριο & Τουρισμός», διοργανώνει η ΕΣΕΕ την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023 στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης,

Περισσότερα..

H ΕΑΣ Νάξου στην Foodexpo 2023

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Food Expo 2023, η οποία θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 18 έως και την Δευτέρα 20 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo (πλησίον του διεθνούς αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»).

Περισσότερα..

Ολοκληρώθηκε η 9η ΕΞΠΟΤΡΟΦ The Greek Fine Food Exhibition

Η μεγαλύτερη έκθεση παραγωγών artisanal προϊόντων και προϊόντων delicatessen, έλαβε χώρα από το Σάββατο 04 έως και την Τρίτη 07 Φεβρουαρίου, στο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ!

Περισσότερα..

Η 10η Athens International Tourism & Culture Expo έρχεται το 2023

Μετά από ακόμη μια επιτυχημένη χρονιά διοργάνωσης το 2022, με σημαντική αύξηση των εκθετών από Ελλάδα και εξωτερικό αλλά και των χιλιάδων επαγγελματιών επισκεπτών, η έκθεση το 2023 κάνει τα επόμενα βήματα για την ενίσχυση του τουρισμού μας.

Περισσότερα..

HAPCO & DES: To 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο στις 16 - 17/03/23

Tο 12ο Πανελλήνιο Συνέδριο του HAPCO & DES, θα διεξαχθεί από την Πέμπτη 16 έως και την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, στo εμβληματικό ξενοδοχείο, Μεγάλη Βρετανία.

Περισσότερα..

Δημιουργείται εθνικός φορέας προβολής της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού

Με στόχο τη διαμόρφωση μιας ενιαίας πολιτικής προσέλκυσης διοργανώσεων MICE, δημιουργείται ο εθνικός φορέας προβολής της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού “Greek Meetings Alliance”. Πρωτεργάτες αυτής της πρωτοβουλίας είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Επαγγελματιών Εκδηλώσεων και Οργανωτών Συνεδρίων – HAPCO &...

Περισσότερα..

Ο συνεδριακός τουρισμός M.I.C.E. της Ελλάδας στη Βαρσοβία-Greekend στο National Geographic Traveler της Πολωνίας

Εξαιρετικό ήταν το ενδιαφέρον για τον συνεδριακό τουρισμό (M.I.C.E.) στην Ελλάδα και τις δυνατότητες που προσφέρει η χώρα μας στον τομέα αυτό, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου στη Βαρσοβία. Την ίδια στιγμή η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είχαν την τιμητική τους για ταξιδια city break...

Περισσότερα..