Φορείς

Η Aegean εκπρόσωπος της τουριστικής βιομηχανίας και στο νέο ΔΣ του ΣΕΒ

Στο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΒ παραμένει η παλαιά φρουρά (Ιω. Γιώτης, Σπ. Θεοδωρόπουλος, Αν. Καλλιτσάντσης, Ευ. Μυτιληναίος, Δημ. Παπαλεξόπουλος, Ευ. Βασιλάκης κ.ά.), ενώ εισέρχονται πέντε νέα μέλη που προέρχονται από κλάδους που χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια και δυναμισμό.

Περισσότερα..

Άναρχη δόμηση, αποχετευτικό και απορρίμματα στην ατζέντα της συνάντησης Δημάρχου Μυκόνου με τον αν. Υπ. Περιβάλλοντος

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη πραγματοποίησε την Δεύτερα 8 Φεβρουαρίου 2016 ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μυκόνου Μιχάλη Ζουγανέλη.

Περισσότερα..

Αναπτυξιακός 2011: Στις τριακόσες χιλιάδες ευρώ το κόστος δημιουργίας μιας θέσης εργασίας

Χωρίς απτά αποτελέσματα για την ελληνική οικονομία ήταν οι προηγούμενοι αναπτυξιακοί νόμοι καθώς επηρέασαν ελάχιστα την διάρθρωσή της, δημιούργησαν ελάχιστες και «πανάκριβες» θέσεις εργασίας σε έργα μάλιστα χαμηλής τεχνολογίας ενώ τόσο η αξιολόγηση όσο και οι έλεγχοι των επενδυτικών σχεδίων, υπήρξαν...

Περισσότερα..

Σε τελική ευθεία ο αναπτυξιακός νόμος και η διαχείριση των κόκκινων δανείων

Σε φάση επεξεργασίας ώστε να κατατεθεί το επόμενο διάστημα είναι ο νέος αναπτυξιακός νόμος τον οποίον περιμένει "πώς και πώς" η τουριστική βιομηχανία.

Περισσότερα..

Σήμα κινδύνου για τον τουρισμό από τον ΣΕΤΕ λόγω δανείων, φόρων και αναπτυξιακού οράματος

Η συνεχής υπερφορολόγηση απειλεί την μόνη ακμάζουσα βιομηχανία της χώρας, τον τουρισμό σύμφωνα με όσα είπε πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης, μιλώντας στο πλαίσιο των εργασιών του 14ου συνεδρίου του συνδέσμου.

Περισσότερα..

Νέο διοικητικό συμβούλιο στην ΓΕΠΟΕΤ

Κατόπιν της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΕΠΟΕΤ που έλαβε χώρα χθες Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου τ.ε στα γραφεία της Ομοσπονδίας, το νέο ΔΣ της Γενικής Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Επιχειρήσεων Τουρισμού αποτελείται από τους κάτωθι:

Περισσότερα..

Εξάγοντας Ποιοτικά Αγροτικά Προϊόντα σε ΗΠΑ, Γαλλία, Κίνα και Αυστραλία

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και το Ίδρυμα Γεωργίου & Βικτωρίας Καρέλια συνδιοργανώνουν, με την οργανωτική σύμπραξη του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων, Διημερίδα σχετικά με την προώθηση των εξαγωγών της Μεσσηνίας, δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες Παραγωγούς και Εξαγωγείς να συναντηθούν...

Περισσότερα..

Αυστριακοί και Γερμανοί «φλερτάρουν» με τη Θεσσαλονίκη

Έξι μεγάλοι αυστριακοί οργανισμοί και εταιρείες εκδήλωσαν σημαντικό ενδιαφέρον για τη Θεσσαλονίκη, ώστε να γνωρίσουν από κοντά τις τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει η πόλη με σκοπό να διερευνήσουν το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί ο προορισμός στις εκδρομές και τα ταξίδια που πραγματοποιούν κάθε χρόνο...

Περισσότερα..

ΣΕΤΕ συναντά Ποτάμι

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης και αντιπροσωπεία των Μελών του ΔΣ του ΣΕΤΕ, συναντήθηκε με τον επικεφαλής του Ποταμιού, κ. Σταύρο Θεοδωράκη καθώς και εκπροσώπους του κόμματος. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση για την πορεία του ελληνικού τουρισμού, τις προοπτικές του, καθώς...

Περισσότερα..

Επίθεση στην Κυβέρνηση από το Σύλλογο Υπαλλήλων του Υπουργείου Τπυρισμού

Με ανακοίνωση του το Δ.Σ. του Συλλόγου υπαλλήλων του Υπουργείου Τουρισμού ομόφωνα αποφάσισε και καταγγέλλει, όπως σημειώνει «τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης να δημιουργήσει ένα ελεγχόμενο κομματικό κράτος καταστρατηγώντας τις αρχές της αξιοκρατίας και της χρηστής διοίκησης, με:

Περισσότερα..