Τάσεις

Η Hyundai και η Apple συνομιλούν ήδη για ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η Hyundai Motor της Νότιας Κορέας αποκάλυψε σήμερα ότι είναι σε πρώιμες συνομιλίες με την Apple, και ότι οι εταιρείες συζητούν για τη δημιουργία ενός ηλεκτρικού αυτοκίνητου και ένα πακέτο μπαταριών, στέλνοντας μετοχές της Hyundai κατά 25%.

Περισσότερα..

Η κλιματική αλλαγή απειλεί τους χειμερινούς προορισμούς

Σε είδος υπό εξαφάνιση τείνουν να εξελιχθούν οι χειμερινοί προορισμοί που βρίσκονται σε χαμηλό υψόμετρο λόγω της κλιματικής αλλαγής. Αποκαρδιωτικό είναι το θέαμα που αντικρίζουν ντόπιοι και τουρίστες στα χιονοδρομικά κέντρα στα περίχωρα των Αλπεων.

Περισσότερα..

Hellas EAP: Εξάντληση, συγκρούσεις, ψυχρότητα «σκοτώνουν» την παραγωγικότητα

Ανεξήγητη εξάντληση δηλώνουν ότι αισθάνονται σήμερα οι πέντε στους δέκα Έλληνες εργαζόμενοι, οι τέσσερις στους δέκα βιώνουν συγκρουσιακές καταστάσεις και οι τρεις στους δέκα δεν νιώθουν τόνωση της εργασιακής δέσμευσης έναντι των εταιρειών τους.

Περισσότερα..

Ανοίγει η πρώτη Ακαδημία Digital Marketing αποκλειστικά για Επαγγελματίες του Τουρισμού

Ανοίγει η πρώτη Ακαδημία Digital Marketing αποκλειστικά για Επαγγελματίες του Τουρισμού στην Ελλάδα συνοδευόμενη από την πιστοποίηση του διεθνώς αναγνωρισμένου Digital Marketing Institute (DMI).

Περισσότερα..

Εντυπωσιακή φωτογραφία πελεκάνου στην παγωμένη Κερκίνη

Ο δαλματικός πελεκάνος προσπαθεί να ισορροπήσει πάνω στην ολισθηρή επιφάνεια της λίμνης Κερκίνης και ανοίγει τα φτερά του για να πετάξει. Ο φωτογραφικός φακός της Βρετανίδας Κάρολ Στιλ αιχμαλώτισε τη στιγμή, και η εκπληκτική φωτογραφία απέσπασε το πρώτο βραβείο στη μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση παρατήρησης...

Περισσότερα..

Hellas EAP: Νέα εταιρική ταυτότητα

Νέα εταιρική ταυτότητα απέκτησε η Hellas EAP, σηματοδοτώντας την απόφασή της να διευρύνει περαιτέρω τους ορίζοντές της, ανοίγοντας καινούργια πεδία δράσης με την ανάπτυξη σύγχρονων προγραμμάτων που εστιάζουν τόσο σε ένα αποτελεσματικό ανθρώπινο δυναμικό, όσο και στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα των ορ...

Περισσότερα..

CapsuleT : Ο πρώτος Travel & Hospitality Επιταχυντής Νεοφυών Επιχειρήσεων στην Ελλάδα από το ΞΕΕ

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιτάχυνση της Καινοτομίας στον Τουρισμό αναλαμβάνει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδος μέσω της ίδρυσης του CapsuleT, του επιταχυντή Τουρισμού και Φιλοξενίας.

Περισσότερα..

Μεξικό: Δωμάτια σε σχήμα βαρελιού τεκίλας

Ξενοδοχείο στην πόλη Τεκίλα του Μεξικού προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους λάτρες του αλκοολούχου αυτού ποτού: Δωμάτια σε σχήμα βαρελιού τεκίλας.

Περισσότερα..

Τουρισμός και κρίση σπρώχνουν την κατανάλωση premium ποτών

Η αύξηση της κατανάλωσης ακριβών ποτών και ο τουρισμός κρατούν ζωντανό τον κλάδο των αλκοολούχων ποτών, που στα χρόνια της κρίσης λόγω υπερφορλόγησης, έξαρσης του λαθρεμπορίου και μείωσης των εισοδημάτων γνώρισε συρρίκνωση κατά σχεδόν 50%.

Περισσότερα..

Iταλία: O υπουργός Τουρισμού διαφωνεί με τον «φόρο εισόδου» για τους τουρίστες στη Βενετία

Ο υπουργός Τουρισμού της Ιταλίας άσκησε κριτική στα σχέδια των αρχών της Βενετίας να καθιερώσουν εισιτήριο εισόδου αλλά και διαδικασία κρατήσεων για τους τουρίστες που επισκέπτονται την πόλη σε ημερήσιες εκδρομές.

Περισσότερα..