Τουρισμός Πόλεων

Βόλος: Ο κορωνοϊός «καθαρίζει» την ατμόσφαιρα

Σε χαμηλές… πτήσεις κινούνται τις δύο πρώτες ημέρες της τρέχουσας εβδομάδας τα αιωρούμενα μικροσωματίδια στην ατμόσφαιρα του Βόλου. Ο περιορισμός της λειτουργίας της πόλης και των μετακινήσεων των πολιτών λόγω των έκτακτων μέτρων ενάντια στη μετάδοση του κορονοϊού φαίνεται να μειώνει την ατμοσφαιρική...

Περισσότερα..

Το Βέλγιο γνωρίζει την Θεσσαλονίκη μέσα από τον φακό της Ingeborg Deleye

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σύστησε στην Βελγίδα φωτογράφο Ingeborg Deleye την Θεσσαλονίκη ,για να τη συμπεριλάβει ως «πρόταση» στο περιοδικό De Standaard Magazine.

Περισσότερα..

ΟΤΘ - ΕΟΤ: Προβάλουν την Θεσσαλονίκη σε Γερμανούς εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου.

Ένα απόλυτα πετυχημένο fam trip (ταξίδι εξοικείωσης) πραγματοποιήθηκε από τις 7 μέχρι τις 11 Νοεμβρίου, κατά το οποίο στελέχη από γερμανικά τουριστικά γραφεία επισκέφθηκαν την Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και την Πιερία.

Περισσότερα..

Ο μαζικός τουρισμός «εξοντώνει» την Πορτογαλία

Το λιμάνι της Λισαβόνας είναι το 6ο πιο μολυσμένο στην Ευρώπη. Το αεροδρόμιο ταλαιπωρεί με την ηχορύπανση τους περίοικους. Η κυβέρνηση γράφει την προστασία του περιβάλλοντος στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

Περισσότερα..

Trivago.gr: Αθήνα, Φηρά, Κέρκυρα, Ρόδος και Χανιά οι δημοφιλέστεροι προορισμοί στην Ελλάδα τον Ιούνιο

Αθήνα, Φηρά και Κέρκυρα είναι οι τρεις δημοφιλέστεροι προορισμοί φέτος στην Ελλάδα για τον Ιούνιο με βάση τη σχετική έρευνα που πραγματοποίησε η γνωστή μηχανή αναζήτησης της trivago.gr.

Περισσότερα..

Περιφέρεια Κεντ. Μακεδ.:Οι Σέρρες στην καμπάνια προβολής για τον τουρισμό ιστορικής μνήμης

Στην καμπάνια προβολής για τον τουρισμό ιστορικής μνήμης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εντάσσονται και οι Σέρρες. Μετά τη Θεσσαλονίκη και το Κιλκίς, που είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν διεθνώς τα μνημεία πολέμου στο πλαίσιο της σχετικής ολοκληρωμένης καμπάνιας για την Κεντρική Μακεδονία, στο...

Περισσότερα..

Στόχευση της ΝΑΞΟΥ στηΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ με ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ την ΙΣΤΟΡΙΑ

Με «όχημα», προσφιλή Τουριστικά «προϊόντα» ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προσεγγίζει τη Γερμανική αγορά μέσα από σειρά επιλεγμένων δημοσιογραφικών αποστολών. Την αρχή έκανε η επίσκεψη της έγκριτης ταξιδιωτικής συντάκτριας κυρίας Sabine Mattern που αρθρογραφεί στην ημερήσια εφημερίδα «Saarbrücker...

Περισσότερα..

Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας – Θάσου: Σύνθεση δυνάμεων για μια σημαντική πρωτοβουλία από την Marketing Greece

H Marketing Greece, κάνοντας πράξη τη φιλοσοφία της για την ανάπτυξη συνεργειών, δημιουργεί μια νέα συμμαχία, τη «Σύμπραξη Τουρισμού Καβάλας-Θάσου», για την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος τους.

Περισσότερα..

"Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται ακόμη στην παιδική της ηλικία ως τουριστικός προορισμός"

"Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται ακόμη στην παιδική της ηλικία ως τουριστικός προορισμός", όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Σταύρος Ανδρεάδης, πρόεδρος του Ikos-Sani και πρώην πρόεδρος του ΣΕΤΕ, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι αυτό μπορεί να είναι και καλό, διότι υπάρχει η δυνατότητα η πόλη να...

Περισσότερα..

30 Λεπτά Θεσσαλονίκης στην Εσθονική τηλεόραση

Aπό την «Ροτόντα», το «Καπάνι», το παραδοσιακό- εμπορικό κέντρο και με μουσική υπόκρουση τον Κωνσταντίνο Κουφό να τραγουδάει «η πιο ωραία στην Ελλάδα», ξεκίνησε για Εσθονούς τηλεθεατές η γνωριμία τους με την Θεσσαλονίκη και τον τουρισμό της.

Περισσότερα..