Ξενοδοχεία

Χωρίς καραντίνα οι τουρίστες από Αυστρία, Δανία, Νορβηγία, Τσεχία, Ν. Ζηλανδία - Εν αναμονή της τελικής λίστας

Τις χώρες με τις οποίες θα συνάψει συμφωνίες η Ελλάδα, προκειμένου να έρθουν στη χώρα μας τουρίστες, χωρίς να τεθούν σε καραντίνα, αποκάλυψε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας.

Περισσότερα..

AthensWas Hotel : Ανοίγει με αισιοδοξία την 1η Ιουνίου 2020

Τo AthensWas Hotel ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου την 1η Ιουνίου με βάση την απόφαση της πολιτείας για τις μονάδες συνεχούς λειτουργίας. Οι νέες προτεραιότητες που επιβάλλει ο Covid19 αλλάζουν τις συνήθειες όλων, δημιουργούν νέες προσεγγίσεις τόσο στα ταξίδια όσο και στην τουριστική...

Περισσότερα..

Ζορπίδης (ΕΕΘ): Μπήκαν πωλητήρια σε ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη

Στην αποκάλυψη πως υπάρχουν ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης που έχουν βάλει «πωλητήριο» και πως τουριστικά λεωφορεία πωλούνται «κοψοχρονιά», προχώρησε ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου της πόλης, Μιχάλης Ζορπίδης.

Περισσότερα..

Aqua Vista Hotels: Ανοίγει σταδιακά τα ξενοδοχεία της στις Κυκλάδες

Στην έναρξη της λειτουργίας της πλειονότητας των ξενοδοχειακών μονάδων που διαθέτει στο portfolio της προχωρά η Aqua Vista Hotels σταδιακά μέσα στο χρονικό πλαίσιο που ορίζει η ελληνική κυβέρνηση.

Περισσότερα..

Tα υγειονομικά πρωτόκολλα για την επανεκκίνηση των ξενοδοχείων

Με κεντρικό στόχο την προστασία του προσωπικού από πιθανά κρούσματα κι άρα τη διασπορά της πανδημίας στην κοινότητα δημοσιοποιηθηκαν τα πολυαναμενόμενα πρωτόκολλα λειτουργίας των ξενοδοχείων, που μεταξύ άλλων φέρνουν πιο επιτακτική την ανάγκη για ψηφιοποίηση διαδικασιών.

Περισσότερα..

Θεοχάρης: Τροπολογία θωρακίζει τα ξενοδοχεία από την αστική ευθύνη

Με σειρά διατάξεων που περνούν στο Ν/Σ για τον καταδυτικό τουρισμό επιχειρείται να λυθεί ένα μείζον ζήτημα που αφορά την αστική ευθύνη σε περιπτώσεις κρουσμάτων κορωνοϊού σε επιχειρήσεις του κλάδου της φιλοξενίας.

Περισσότερα..

Grecotel: Πρώτη κίνηση με άνοιγμα οδικά προσβάσιμων ξενοδοχείων και τη Μύκονο

Η Grecotel ανακοίνωσε πως αποφάσισε να λειτουργήσει από τον Ιούλιο επτά ξενοδοχειακές της μονάδες σε διάφορα σημεία της Ελλάδας. Οι μονάδες αυτές έχουν εύκολη οδική πρόσβαση ενώ ανοίγει και η Μύκονος, που σε υψηλής στάθμης τουρίστες αποτελεί προορισμό - στόχο, προσβάσιμο, εφόσον επιτραπεί, με κότερα...

Περισσότερα..

Ανοίγουν τα εποχικά καταλύματα τον Ιούνιο;

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να ανοίξουν τα εποχικά ξενοδοχεία πιο νωρίς. Αυτό έχει αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ του Reporter.gr την προηγούμενη εβδομάδα αλλά και σημερινό της Καθημερινής.

Περισσότερα..

Tο υγειονομικό πρωτόκολλο για τα ξενοδοχεία και καταλύματα, που δόθηκε για διαβούλευση

Σε διαβούλευση με τους φορείς βρίσκονται ήδη τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που έχει συντάξει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων του ΕΟΔΥ, για τα ξενοδοχεία και λοιπά τουριστικά καταλύματα, καθώς και για τις υπόλοιπες τουριστικές επιχειρήσεις.

Περισσότερα..

Πράσινο φως από το ΣτΕ για το «Mykonos Project» - αντιγραφή της Χώρας της Μυκόνου

«Ναι» είπε το Συμβούλιο της Επικρατείας στην υλοποίηση ξενοδοχειακής επένδυσης 50,85 εκατ. ευρώ στην αδόμητη περιοχή Καραπέτης της Ανω Μεράς Μυκόνου, η οποία βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου και χωρίζει τις γνωστές παραλίες Ελιά και Καλό Λιβάδι, ενώ την ίδια στιγμή είναι σε εκκρεμότητα...

Περισσότερα..