Η MVS επεκτείνει τις συνεργασίες της σε Ολλανδία και Κύπρο

30/5/2022
Η MVS συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στην Ευρώπη και το 2022 εγκαινιάζοντας μία νέα συνεργασία με τα ναυπηγεία της Feadship, προσθέτοντας στη λίστα των συνεργασιών της με την Ολλανδία το τρίτο κορυφαίο ναυπηγείο, μετά την επιτυχημένη της σύμπραξη με τα ναυπηγεία της Oceanco και της Amels.
Η συνεργασία της MVS με τα ναυπηγεία της Feadship αφορά στην κατασκευή μίας νέας θαλαμηγούς 167 μέτρων, η οποία θα παραδοθεί τον Μάρτιο του 2023.
Ειδικότερα για το συγκεκριμένο έργο, η MVS έχει αναλάβει τους εσωτερικούς χώρους των θαλαμηγών, καθώς και ειδικές επεξεργασίες επιφανειών. Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν ποικίλουν από δέρμα, ύφασμα, ξύλο, ανοξείδωτο ατσάλι και μάρμαρο.
Το 2022, η MVS εγκαινιάζει μία ακόμη καινούργια συνεργασία στην Κύπρο, που αφορά στην κατασκευή μίας υπερπολυτελούς κατοικίας τριών επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 1.300 τετραγωνικών μέτρων. Πρόκειται για ένα κτίριο μίνιμαλ αισθητικής και πολύ υψηλών απαιτήσεων, όπου η MVS έχει αναλάβει την κατασκευή όλων των ξύλινων στοιχείων.
Αναφερόμενοι στις νέες συνεργασίες, οι ιδρυτές της MVS, Μάριος Στεργίου και Στέφανος Μάνος, δήλωσαν σχετικά, “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που αυτή τη δύσκολη εποχή με την αβεβαιότητα που επικρατεί, ένας ακόμη σημαντικός κατασκευαστής υπερπολυτελών σκαφών της Βορειοευρωπαϊκής αγοράς και συγκεκριμένα τα ναυπηγεία της Feadship εμπιστευτήκαν την MVS ως συνεργάτη τους. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην υλοποίηση αυτού του πολύ απαιτητικού έργου, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας μας εντός και εκτός συνόρων”.

Η MVS συγκαταλέγεται μεταξύ των πρώτων επιλογών για τα κορυφαία ναυπηγεία όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Βορείου Ευρώπης (όπως τα γερμανικά ναυπηγεία Lurssen και τα ολλανδικά ναυπηγεία Oceanco, Amels, Feadship), καθώς συνδυάζει την κατασκευαστική εμπειρία για την έγκαιρη και ποιοτική εκτέλεση κατασκευών υψηλής αισθητικής, που απαιτούνται σε αυτά τα έργα.