Διεθνές βραβείο στην υπηρεσία ΕΟΤ Γερμανίας

14/2/2023
Σημαντική διάκριση για τον ΕΟΤ, σε μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αγορές της Ελλάδας (Γερμανία), αποτελεί το βραβείο που έλαβε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας στην κατηγορία των καλύτερων παρεχόμενων υπηρεσίων από τουριστικό Οργανισμό («Bester Reisebüro-Service Tourist Boards»).Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Depot 1899 στην Φρανκφούρτη, από το κορυφαίο περιοδικό της τουριστικής αγοράς Touristik Aktuell, στα πλαίσια των καθιερωμένων βραβείων «Globus Awards 2022».


Στιγμιότυπο από την βράβευση (1/2)
Τα εν λόγω Βραβεία πραγματοποίηθηκαν για 13η φορά, παρουσία 250 και πλέον ανωτέρων εκπροσώπων της τουριστικής αγοράς από όλη την Γερμανία.

H Ελλάδα διακρίθηκε στην τρίτη θέση μέσω ψηφοφορίας από τουριστικά γραφεία της Γερμανίας ενώ βραβεύτηκαν επίσης οι τουριστικοί εκπρόσωποι της Τουρκίας και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

To βραβείο παρέλαβε για λογαριασμό της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας, η Προϊσταμένη κα Νικολέτα Λεκανίδη.


Στιγμιότυπο από την βράβευση (2/2)
Βραβεύτηκαν επίσης οι κορυφαίοι Tour Operators Schauinsland-Reisen και Alltours, στην κατηγορία του καλύτερου θεματικού Tour Operator οι Chamäleon και Phoenix Reisen, στην κατηγορία του καλύτερου παρόχου υπηρεσιών κρουαζιέρας η AIDA Cruises και η TUI Cruises και στην κατηγορία της καλύτερης ξενοδοχειακής αλυσίδας η Iberostar και η Riu.


Στιγμιότυπο κας Νικολέτας Λεκανίδη με τον εκπρόσωπο του ξενοδοχείου Daios Cove Luxury Resort κ. Χρήστο Τασσάκο.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν επαφές της ηγεσίας της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας με εκπροσώπους Tour Operators και Αεροπορικών Εταιριών καθώς και Ενώσεων Τουριστικών Γραφείων.
Tο Touristik Aktuell είναι επαγγελματικό περιοδικό για την ταξιδιωτική βιομηχανία, παρέχει ακριβή και σαφή κάλυψη σχετικών θεμάτων από το έτος 1969 με περισσότερα από 50 τεύχη ετησίως. Οι περιεκτικές και επίκαιρες πληροφορίες που παρέχει προορίζονται κυρίως για τα ταξιδιωτικά γραφεία και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων σε αυτά, αλλά το έντυπο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές και σε στελέχη τουριστικών, αεροπορικών και σιδηροδρομικών εταιριών, τουριστικών οργανισμών, ξενοδοχείων καθώς και εταιριών ενοικίασης αυτοκινήτων, καλύπτοντας όλο το φάσμα της τουριστικής δραστηριότητας.