Συνεργασία LG Electronics και Holiday Inn Athens

8/9/2014
H LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το Holiday Inn Athens Attica Av. Airport West, το οποίο βρίσκεται στην Αττική Οδό, στη νέα αναπτυσσόμενη επιχειρηματική περιοχή των Αθηνών, για την προμήθεια και εγκατάσταση Interactive τηλεοράσεων της σειράς Pro:Centric V με σκοπό τον εξοπλισμό των δωματίων του δημοφιλούς ξενοδοχείου.
Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν 180 τηλεοράσεις 32 ιντσών της Interactive σειράς LY540H Pro:Centric V, οι οποίες ήταν συμβατές με το υπάρχον δίκτυο Ρay TV του ξενοδοχείου, προκειμένου να καλύψουν πλήρως τις ανάγκες των επισκεπτών για ψυχαγωγία και ενημέρωση.
Η εξαιρετική λειτουργία και ταυτόχρονα ο κομψός σχεδιασμός των επαγγελματικών τηλεοράσεων ξενοδοχειακού τύπου LY540H της LG κατέστησαν το συγκεκριμένο μοντέλο ιδανικό για την κάλυψη των υψηλών προδιαγραφών του Holiday Inn Hotel.
Η συμβατότητά τους με το ήδη υπάρχον λειτουργικό περιβάλλον του ξενοδοχείου, αλλά και προηγούμενη επιτυχημένη συνεργασία με την LG συνέβαλαν αποφασιστικά στη σύναψη μίας ακόμα συνεργασίας και την επιλογή των Interactive τηλεοράσεων LG Procentric V LY540H. Η εμπειρία, η αξιοπιστία και η τεχνογνωσία της LG σε συνδυασμό με προηγμένα προϊόντα τεχνολογικής υπεροχής, καθιστούν την LG τον ιδανικό συνεργάτη για μια μεγάλη γκάμα επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς και ειδικότερα του ξενοδοχειακού τομέα.