Στο 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ η προώθηση κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία

17/2/2020
Περισσότερες από 15.000 συναντήσεις παραγωγών αγροτικών, κτηνοτροφικών και μεταποιημένων προϊόντων απ' όλη την Κρήτη με ξενοδόχους, διευθυντές ξενοδοχείων και εκπροσώπους δικτύων διανομής αναμένεται να πραγματοποιηθούν στη διάρκεια των Παγκρήτιου Φόρουμ που διοργανώνεται από τα τέσσερα Επιμελητήρια της Κρήτης, υπό την αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, την συνεργασία των ξενοδόχων της Κρήτης, του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, της Παγκρήτιας Τράπεζας και άλλων φορέων.

Στις επαφές αυτές θα έχουν ευκαιρία να συζητήσουν τη μεταξύ τους συνεργασία για τη νέα τουριστική περίοδο.

Σημειώνεται ότι το 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και τα δίκτυα διανομής θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (ΔΕΚΚ), το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020.

«Είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομία της Κρήτης η άμεση διασύνδεση του πρωτογενή με τον τριτογενή τομέα. Ως Επιμελητήριο Χανίων στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που στοχεύει τόσο στη “θωράκιση” του τοπικού προϊόντος, όσο και στην ανάδειξη του ως σημείο κατατεθέν του τόπου μας» ανέφερε σε παρουσίαση στα Χανιά ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων κ. Αντώνης Ροκάκης.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ο κ. Αντώνης Παπαδεράκης, Υπεύθυνος Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης, ο κ. Εμμανουήλ Ντουντουλάκης, από το τμήμα τουρισμού της περιφέρειας Κρήτης, επιχειρηματίες, διευθυντές ξενοδοχείων και ξενοδόχοι.

Στην παρουσίασή της, η κ. Λένα Στεφανουδάκη, Υπεύθυνη Γραφείου Επιχειρηματικής Υποστήριξης Επιμελητηρίου Ηρακλείου και Υπεύθυνη οργάνωσης του Forum, αναφέρθηκε στην διαχρονική ανοδική πορεία του, εστιάζοντας στα οφέλη που αποκομίζουν οι επιχειρηματίες με τη συμμετοχή τους.

Στη συνέχεια οι κ.κ. Δημήτριος Κουμπαράκης, Πρόεδρος Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, και Αλέξανδρος Σαμαράς, Γενικός Γραμματέας Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων, αναφέρθηκαν, στην προετοιμασία και στις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη συμμετοχή στο Φόρουμ.Πηγή: Reporter.gr