Στις 8 & 9 Οκτωβρίου 2018, το 6ο Travel Trade Athens

20/6/2018
Στις 8 και 9 Οκτωβρίου θα γίνει το έκτο, κατά σειρά, TRAVEL TRADE ATHENS 2018, η κορυφαία συνάντηση του δήμου Αθηναίων για την προβολή της Αθήνας σε επαγγελματίες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς.
Όπως κάθε χρόνο, το Travel Trade Athens 2018, διοργανώνεται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), μέσω του Γραφείου Συνεδρίων και Επισκεπτών (Athens Convention & Visitors Bureau) και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Τουριστικών Πρακτόρων Ευρώπης (European Tour Operators Association - ETOA).
Στόχος είναι η 6η διοργάνωση του ετήσιου τουριστικού επαγγελματικού θεσμού TRAVEL TRADE ATHENS 2018 να φιλοξενήσει 100 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και επιχειρήσεων, διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων, καθώς και διακεκριμένους δημοσιογράφους του συνεδριακού Τουρισμού από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη, με στόχο την ανάπτυξη συνεργασιών και την προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
Η συνάντηση Travel Trade Athens έγινε για πρώτη φορά το 2013, στο πλαίσιο της στρατηγικής του δήμου Αθηναίων για στοχευμένη προβολή της Αθήνας στη διεθνή τουριστική αγορά. Μέσα σε μόλις πέντε χρόνια έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία συνάντηση επαγγελματιών για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή της πόλης. Συνολικά στις πέντε προηγούμενες διοργανώσεις διεξήχθησαν περισσότερες από 12.000 συναντήσεις μεταξύ ξένων και ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων ενώ περισσότεροι από 420 ξένοι αγοραστές (Buyers), προερχόμενοι από 35 χώρες της Ευρώπης και της Β. Αμερικής, έχουν φιλοξενηθεί από το Travel Trade Athens.
Το πρόγραμμα για το TTA 2018 περιλαμβάνει:
• Τριήμερη φιλοξενία των ξένων επαγγελματιών και παράλληλη διενέργεια περιηγήσεων και επισκέψεων εργασίας, με σκοπό την παρουσίαση των τουριστικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων της μητροπολιτικής Αθήνας ως προορισμού.
• Διοργάνωση διαδικασίας προκαθορισμένων συναντήσεων με εγγυημένο ελάχιστο αριθμό ραντεβού, μεταξύ των συμμετεχόντων.
• Ευκαιρίες δικτύωσης κατά τη διάρκεια παράλληλων εκδηλώσεων

Οι εγγραφές για το Travel Trade Athens 2018 έχουν ανοίξει στον ιστότοπο της διοργάνωσης www.traveltradeathens.gr, ενώ μέχρι τις 15/7/2018 ισχύει εκπτωτική τιμή.