Σημαντική διάκριση στο Λονδίνο για τα ελαιόλαδα Κολοκοτρώνη

31/5/2016
Mια σημαντική διάκριση για το υψηλής ποιότητας ελληνικό ελαιόλαδο, επιφύλαξε στο Λονδίνο η Διεθνής Εκθεση Ελαιολάδου LONDON IOOC 2016. Συγκεκριμένα το χάλκινο μετάλλιο απονεμήθηκε στους Ελαιώνες Κολοκοτρώνη για τα υψηλής ποιότητας προϊόντα του που βασίζονται στην μετα - βιολογική καλλιέργεια με βάση τη χρήση ζεόλιθου στα εδάφη.Στις κατάφυτες από ελαιόδεντρα πλαγιές των λόφων που περιβάλουν την πόλη της Κυπαρισσίας παράγεται το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο των ¨ Ελαιώνων Κολοκοτρώνη¨. Εδώ, στις δυτικές ακτές της Πελοποννήσου, τα ελαιόδεντρα για χιλιάδες χρόνια απλώνουν τις ρίζες τους ανάμεσα σε ερείπια θαμμένων αρχαίων οικισμών της περιοχής, ρουφώντας απ’ την ιστορία αυτού του τόπου κι αναπνέουν τον ζωογόνο αέρα του Ιονίου Πελάγους που στροβιλίζεται ανάμεσα στις κολώνες της Αρχαίας Ολυμπίας του Επικούρειου Απόλλωνα και μεταφέρει στους καρπούς της ελιάς μια μυστηριώδη και αέναη ενέργεια. Και είναι αυτή η ενέργεια που, συμπυκνωμένη στο ελαιόλαδο, φαίνεται να είναι ο λόγος που κάνει το Ελληνικό ελαιόλαδο μοναδικό στον κόσμο.
Τα προϊόντα των Ελαιώνων Κολοκοτρώνη κερδίζουν σταδιακά την εμπιστοσύνη καταναλωτών στην Ευρώπη, αλλά και την προτίμηση καταστημάτων και ξενοδοχείων πολυτελείας στην Ελλάδα.
Εκτός από το τυποποιημένο ελαιόλαδο, η φίρμα παράγει και προσφέρει στους καταναλωτές, συσκευασίες με επί πλέον πατέ ελιάς, ελιές Καλαμών, ρίγανη.
Επίσης το ελαιόλαδο Κολοκοτρώνη συσκευάζεται σε ειδικές φόρμες δώρου και σε διαφορετικούς τύπους packaging για εταιρικό ή και προσωπικό δώρο υψηλής αισθητικής και γευσι..λαγνίας!