Νέοι είσοδοι στον ξενοδοχειακό χάρτη σε Κρήτη και Κέα

11/1/2021
Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Hilton άνοιξε στην Κρήτη, στο πλαίσιο της συμφωνίας που υπέγραψαν μέσα στις γιορτές η Hilton και η Troulis Royal Collection. Το Royal Senses Resort θα λειτουργήσει τον Απρίλιο του 2021 ως μέλος της Curio Collection by Hilton. Με 179 δωμάτια, το ξενοδοχείο συνδυάζει τη διαχρονικότητα της κρητικής φιλοξενίας με τις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής για να χαράξει τον δικό του δρόμο στο ελληνικό hospitality, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Royal Senses Resort αποτελεί μια εντυπωσιακή προσθήκη της ταχέως ανερχόμενης Curio Collection, που περιλαμβάνει νέα ξενοδοχεία σε προορισμούς όπως η Λισαβόνα, το Λονδίνο και το Ρέικιαβικ, λέει για τη συμφωνία ο Patrick Fitzgibbon, senior vice president, development για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή του γραφικού Ρεθύμνου, με ιδανικό καιρό όλον τον χρόνο και εύκολη πρόσβαση σε ολόκληρο το νησί. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το Royal Senses Resort Crete, Curio Collection by Hilton είναι το πρώτο στην Ελλάδα που θα ανήκει σε αυτήν την εκπληκτική συλλογή από ιδιαίτερα ξενοδοχεία σε ολόκληρο τον κόσμο» λέει η Ελένη Τρούλη, πρόεδρος της Troulis Royal Collection.


Στο μεταξύ το ολοκαίνουργιο πεντάστερο ξενοδοχείο «Υdor Hotel & Spa» στην Κέα (Τζια) θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του από τον Ιούνιο του 2021. Το νέο ξενοδοχείο αποτελεί μία επένδυση ύψους 4 εκατ. ευρώ της ξενοδοχειακής επιχείρησης Elixos Hotels που ανήκει στην οικογένεια της Σταρούλας Μουσαμά, η οποία διαθέτει επίσης ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Κέα, το Porto Kea Suites. Το Υdor Hotel & Spa διαθέτει 24 δωμάτια και σουίτες, ενώ το «αδερφάκι» του, το Porto Kea Suites, διαθέτει 35 δωμάτια και σουίτες.

Πηγή: Ναυτεμπορική