Μεγάλη Βρετανία: Μοναδικά γλυκά και ο ανθός της ελληνικής παραγωγής βρίσκουν στέγη

23/11/2016
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, το παλιό GB Corner, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία, αλλάζει όψη και σύμφωνα με πληροφορίες, μετατρέπεται σε ένα μοναδικό ζαχαροπλαστείο. Ακολουθώντας το μοντέλο που λειτουργεί σε πολλά πολυτελή ξενοδοχεία της Ευρώπης η Μ. Βρετανία ανοίγεται περισσότερο στο κοινό και στους επισκέπτες της πόλης αξιοποιώντας το μοναδικό της προνόμιο. Να συνδυάζει την ιστορία, την παροχή υψηλή υπηρεσίας και τη στρατηγική της τοποθέτηση στο χάρτη της πόλης. Τα γλυκά, που θα προσφέρονται, θα είναι δημιουργίες του Γάλλου chef patissier, Arnaud Lahrer, τα οποία θα παρασκευάζονται από την ομάδα του Έλληνα chef patissier του ξενοδοχείου, Ευγένιου Βαρδακαστάνη.

Επίσης η κάβα του ξενοδοχείου, η οποία μέχρι πρότινος στεγαζόταν στον υπόγειο χώρο του GB, θα βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον ημιόροφο. Στον ημιόροφο, επίσης, θα βρίσκεται και το νέο food hall, στο οποίο θα πωλούνται ελληνικά παραδοσιακά προϊοντα, όπως ελαιόλαδο, σπιτικές μαρμελάδες και μέλι από διάφορους Έλληνες παραγωγούς.