Ξεκινά σήμερα το απόγευμα από τον Πειραιά η «κρουαζιέρα του πάθους»

28/6/2017
Το βράδυ της 4ης Ιουλίου η θεματική βραδιά απαιτεί Wedding Dress Code

Σήμερα τετάρτη 28 Ιουνίου, το απόγευμα ξεκινά η κρουαζιέρα από τον Πειραιά με τίτλο «Πάθος στα ελληνικά νησιά», η οποία θα διαρκέσει οκτώ μέρες. Το «πλοίο του πάθους» ξεκινά στις 18.00 από το Λιμάνι του Πειραιά στο οποίο και τερματίζει πάλι στις 5 Ιουλίου στις 5 το πρωι! Τα δελεαστικά ελληνικά νησιά και οι ονειρεμένες μυρωδιές στο Αιγαίο θα είναι το σκηνικό για να χτιστεί ένα κρεσέντο καυτής αισθησιακής ενέργειας, αναφέρουν οι διοργανωτές που είναι η ιστοσελίδα sdc.com (δείτε εδώ!).
Η κρουαζιέρα είναι sold out, ενώ τα 700 άτομα που συμμετέχουν θα ταξιδέψουν σε Μύκονο, Πάρο, Ρόδο, Μαρμαρά (Τουρκία), Σαντορίνη και Χανιά. Οι κρατήσεις έγιναν μέσω της ολλανδικής ιστοσελίδας ανταλλαγής συντρόφων sdc.com και το κόστος ξεκινά από τα 2.349 δολάρια το άτομο.
Πριν το πλοίο σαλπάρει, οι διοργανωτές έχουν προγραμματίσει ένα πάρτι γνωριμίας, στο οποίο οι παρευρισκόμενοι θα δουν με ποια ζευγάρια θα ταιριάξουν αργότερα.
Το «μενού» περιλαμβάνει θεματικές ερωτικές βραδιές, kinky shows, ζωντανό σεξ και μαθήματα pole dancing.
Οι 700 καλεσμένοι προέρχονται από όλον τον κόσμο, ενώ πέρα από τις «φλογερές» εκδηλώσεις, οι ίδιοι θα γευματίσουν σε πολυτελή εστιατόρια και θα χαρούν όλες τις ανέσεις του κρουαζιερόπλοιου.