Η συμβολή του θαλάσσιου τουρισμού στην μετα – Covid εποχή

26/3/2021
Το ITN News Web TV συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την πληρέστερη πληροφόρηση του τουριστικού κλάδου και την ανίχνευση των δυνατοτήτων και των ευκαιριών που θα προκύψουν μετά την πανδημία, διοργανώνει στις 23-24-26-29-30 Μαρτίου 2021 το Forum Θαλάσσιος Τουρισμός - Η συμβολή του στην μετα-Covid εποχή.

Στόχος του Forum είναι να αποτυπωθεί η εικόνα του θαλάσσιου τουρισμού σήμερα στη χώρα μας και να εντοπιστούν οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να αναπτυχθεί περαιτέρω αυτή η ιδιαίτερα σημαντική μορφή θεματικού τουρισμού.

Ο θαλάσσιος τουρισμός σε όλες του τις μορφές, είτε yachting, είτε κρουαζιέρα, προσελκύει επισκέπτες υψηλού κοινωνικού και οικονομικού προφίλ και μπορεί να συμβάλει καταλυτικά στη συνολική αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας. Ωστόσο τα προβλήματα και τα εμπόδια για την ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού δεν είναι λίγα και δεν είναι μικρά. Όλα αυτά θα τα συζητήσουν οι καλεσμένοι με τον συντονιστή του Forum τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραχρήστο.

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου στις 12:00 με εξέχουσες παρουσίες που είναι οι εξής:

12:00 Προέδρος της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας Σταύρος Κατσικάδης
12:15 Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ, Εκπρόσωπος του Θαλάσσιου Τουρισμού στο Δ.Σ. του ΝΕΕ, Επίτιμος Πρόεδρος της ΕΠΕΣΤ και Πρώην Πρόεδρος της ΟΚΕ Γιώργος Βερνίκος
12:30 Πρόεδρος Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού (ΕΠΕΣΤ) Στελλιάτος Αντώνιος
12:45 Προέδρος ΣΙΤΕΣΑΠ Πάρις Λουτριώτης
13:00 Ένωση Ιδιωτικών Σκαφών ( A1 Yachting ) Τζίνα Πολέμη
13:15 Πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας Πτωχόπουλος Παναγιώτης & Αντιπρόεδρος στο Σωματείο Ιδιόκτητων Επαγγελματικών Τουριστικών Σκαφών Θεσσαλίας Νανοπούλου Ιωάννα
13:30 Από την Σύρο Αντώνης Λεμονάκης
13:45 Από την Μύκονο Δημήτρης Στεφανόπουλος
14:00 Από Ρόδο Θάνος Σωτηρίου
14:15 Από την Κέρκυρα Σαμάνθα Μπακιρλή
14:30 MG Yachts Μαίρη Γκογκόση
14:45 CHALKIDIKI YACHTS Γρηγόρης Σβάρνας


Το Forum πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ένωσης Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας.Τις συζητήσεις του Forum θα συντονίσει ο Διευθυντής του ITN News και CEO της Mact Media Group, δημοσιογράφος κύριος Γεώργιος Καραχρήστος.

Κατά τη διάρκεια, αλλά και πριν την εκπομπή θα υπάρχει δυνατότητα όσοι θέλετε να στείλετε τις ερωτήσεις σας στο [email protected]

Θα είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να κοινοποιήσετε το live στα Social Media που διαθέτετε.

Το Forum του ITN News Web TV θα μεταδοθεί όπως πάντα από τα social media της Mact Media Group και το κανάλι στο youtube.

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή στο Facebook: https://www.facebook.com/itnnews.gr

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή στο Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCcOIA7OmEGuB9yMIIknkNPA

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή κάνετε εγγραφή στον παρακάτω σύνδεσμο.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeN5PG7PZoF_p7_2JkqiRfeongqFAcKSkjvSXXL_QHTiVGbzw/viewform