Η AIR TRANSAT επιστρέφει στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με απευθείας πτήσεις από και προς τον Καναδά

8/6/2022

 Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών υποδέχεται την Air Transat και πάλι στην Ελλάδα. Τα δρομολόγια θα είναι εποχικά από τα αεροδρόμια του Μόντρεαλ και του Τορόντο, από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2022. Η Air Transat θα εκτελεί τις πτήσεις με Airbus 330-200 που διαθέτει περισσότερες από 330 θέσεις τόσο στην Club Class όσο και στην Οικονομική Θέση.

 

Διακεκριμένη ως η καλύτερη αεροπορική εταιρεία αναψυχής στον κόσμο στα βραβεία Skytrax World Airline Awards, η Air Transat δεσμεύεται για ασφαλείς και άνετες πτήσεις, παρέχοντας την απόλυτα ποιοτική ταξιδιωτική εμπειρία σε όλους τους επιβάτες. Οι απευθείας πτήσεις της Air Transat από την Αθήνα προς το Μόντρεαλ και το Τορόντο θα παρέχουν στους Έλληνες πελάτες συνδέσεις με τον Καναδά και ευρύτερα.Ο Joseph Adamo, Chief Sales and Marketing Officer at Transat δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που συνεχίζουμε τις πτήσεις μας μεταξύ της Ελλάδας και του Καναδά. Γνωρίζουμε ότι οι ταξιδιώτες, είτε πηγαίνουν διακοπές είτε ταξιδεύουν για να ανταμώσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, εκτιμούν πραγματικά την ευκολία να πετούν απευθείας στον τελικό προορισμό τους, ειδικά με το σύγχρονο στόλο μας και με την παγκοσμίου φήμης πτητική εμπειρία μας.»Ο Ντίνος Φραντζεσκάκης, Discover Country Director για την Ελλάδα και την Κύπρο, δήλωσε: «Η Air Transat, η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Αναψυχής στον κόσμο για το 2021, με απευθείας πτήσεις προς τις μεγάλες πόλεις του Καναδά, Μόντρεαλ και Τορόντο, προσφέρει μια εξαιρετικά ποιοτική επιλογή ποιότητας για όλες της κατηγορίες της αγοράς στην Ελλάδα και την Κύπρο, για επίσκεψη και εξερεύνηση του πιο φιλικού προορισμού στον κόσμο, του Καναδά. Οι Ελληνο-Καναδοί θα μπορούν να επισκέπτονται απρόσκοπτα τους συγγενείς τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στον Καναδά, με απευθείας πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.»Σχετικά με την Air Transat

Η Air Transat, η οποία ιδρύθηκε στο Μόντρεαλ πριν από 35 χρόνια, είναι μια κορυφαία εταιρεία ταξιδιών αναψυχής. Η Air Transat ψηφίστηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Αναψυχής στον κόσμο από τους επιβάτες στα Skytrax World Airline Awards και πετά σε διεθνείς και καναδικούς προορισμούς, με διαρκή στόχο να προσφέρει στους πελάτες της τις υπηρεσίες της με ενθουσιασμό και φιλικότητα, σε κάθε στάδιο του ταξιδιού ή της διαμονής τους, με έμφαση στην ασφάλεια. Η εταιρεία ανανεώνει τον στόλο της με τα πιο πράσινα αεροσκάφη στην κατηγορία τους ως μέρος της δέσμευσής της για ένα πιο υγιεινό περιβάλλον, με την επίγνωση ότι αυτό είναι απαραίτητο για τις δραστηριότητές της και για τους υπέροχους προορισμούς που προσφέρει. Η Air Transat αποτελεί επιχειρηματική μονάδα της Transat A.T. Inc., του παγκοσμίου φήμης παρόχου ταξιδιών αναψυχής που έλαβε το 2018 την πιστοποίηση Travelife ως αναγνώριση των δεσμεύσεών της για βιωσιμότητα.