Η Air Canada επιλέγει την τεχνολογία της Amadeus

14/3/2017
Απλό, καλύτερο, γρηγορότερο, ακριβές: αυτά είναι τα ορόσημα της καλύτερης online εμπειρίας αγορών για τους ταξιδιώτες στην κράτηση μια πτήσης. Πλέον, οι πελάτες της Air Canada μπορούν να απολαμβάνουν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά σε μια νέα και βελτιωμένη εμπειρία κράτησης, μέσα από τις κορυφαίες ψηφιακές λύσεις της Amadeus.

Η Air Canada, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Καναδά, παρουσίασε πρόσφατα την ολοκαίνουργια ιστοσελίδα aircanada.com με νέο σχεδιασμό που προσφέρει γρήγορη ανταπόκριση, βελτιωμένη ροή κρατήσεων και ενισχυμένες επιλογές αναζήτησης για τους ταξιδιώτες. Η τεχνολογία της Amadeus θα υποστηρίξει την στρατηγική της αεροπορικής εταιρείας για διαρκή καινοτομία και ενίσχυση των online retail καναλιών της.

“Το όραμά μας ήταν να δώσουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία online αγορών, εξελίσσοντας παράλληλα την φιλοδοξία μας για συνεχή διεθνή επέκταση. Η τεχνολογία και τεχνογνωσία της Amadeus κατάφερε να κάνει αυτό το όραμα πραγματικότητα. Με τη στενή συνεργασία της Amadeus, αυτή η τελευταία πρωτοβουλία μας δίνει τα τεχνολογικά θεμέλια για να προσφέρουμε την καλύτερη ψηφιακή εμπειρία που υπάρχει και θα μας επιτρέψει να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να εξυπηρετούμε περισσότερους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο,” σχολίασε η κα Lise Fournel, Chief Information Officer της Air Canada.

Η ολοκληρωτικά ανανεωμένη ιστοσελίδα της Air Canada προσφέρει απλή και διορατική εμπειρία αναζήτησης και αγοράς. Τα οφέλη περιλαμβάνουν:
Απλοποιημένη ροή κρατήσεων με λιγότερα βήματα, συμπεριλαμβάνοντας προηγμένες δυνατότητες επιλογής θέσης
Περισσότερες και καλύτερες επιλογές αναζήτησης, που περιλαμβάνουν δυνατότητες αναζήτησης σε πολλαπλά αεροδρόμια
Σχεδιασμό με γρήγορη ανταπόκριση που κάνει τη mobile και touch screen χρήση φιλική σε κάθε συσκευή, είτε είναι smart phone, tablet ή desktop
Ενισχυμένη πλοήγηση στην ιστοσελίδα και επιλογή από επτά γλώσσες και 25 διαφορετικές παγκόσμιες εκδόσεις
Μέσω του aircanada.com, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν γρήγορα τις πτήσεις, τους ναύλους και τις υπηρεσίες που καλύπτουν πιο αποτελεσματικά τις ανάγκες τους, ανοίγοντας ταυτόχρονα νέες ευκαιρίες πώλησης για την εταιρεία. Οι μελλοντικές βελτιώσεις της ιστοσελίδας περιλαμβάνουν την προσθήκη επιπλέον γλωσσών και εκδόσεων, νέα mobile χαρακτηριστικά και λειτουργικότητα αναζήτησης που βασίζεται σε χαρακτηριστικά πέρα από μόνο την ημερομηνία και τον προορισμό.

“Η Amadeus δίνει στην Air Canada τη δυνατότητα να εκτελεί την στρατηγική της μέσα από μια σειρά ψηφιακών λύσεων. Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε τη δυνατότητα στην εταιρεία να προσφέρει προσωποποιημένη και engaging εμπειρία αγορών στους πελάτες της. Η συνεργασία μας με την Air Canada αποτελεί απόδειξη της αξίας και των υπηρεσιών που δεσμευόμαστε να παρέχουμε σε αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο,” δήλωσε ο κ. Ilia Kostov, Chief Commercial Officer του τμήματος Airline IT της Amadeus North America.

Μεταξύ των λύσεων της Amadeus που επέλεξε η εταιρεία είναι και η πλατφόρμα Amadeus e-Retail, η πιο ευρέως χρησιμοποιημένη online μηχανή έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων σε όλο τον κόσμο, που προσφέρει κορυφαίο περιβάλλον χρήστη και εμπειρία καταναλωτή. Το online σύστημα κράτησης της αεροπορικής εταιρείας είναι μια λύση που μπορεί να εξατομικευτεί αξιοποιώντας την πιο προηγμένη τεχνολογία που υπάρχει. Το Amadeus e-Retail βρίσκεται πίσω από περισσότερες από 260 ιστοσελίδες για πάνω από 100 αεροπορικές εταιρείες, σε περισσότερες από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η Air Canada είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Καναδά και πραγματοποιεί πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού σε περισσότερα από 200 αεροδρόμια σε 6 ηπείρους. Ο εθνικός αερομεταφορέας του Καναδά κατατάσσεται μεταξύ των 20 μεγαλύτερων αεροπορικών εταιρειών στον κόσμο και το 2016 εξυπηρέτησε περισσότερους από 45 εκ. επιβάτες.