Η AEGEAN έκλεισε τα 23 της χρόνια και γιόρτασε με εκπλήξεις και δώρα για τους επιβάτες της

30/5/2022
Η AEGEAN συμπλήρωσε 23 χρόνια από την ημέρα που ξεκίνησε τις πτήσεις της και για να ευχαριστήσει όλους όσους είναι δίπλα της, προσέφερε 50% έκπτωση σε νέες κρατήσεις και κληρώσεις «στον αέρα» για τους επιβάτες που ταξίδεψαν μαζί της στις 28 Μαΐου.

Οι επιβάτες που ταξίδεψαν το Σάββατο, 28 Μαΐου, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γλυκές δημιουργίες του pastry chef, κ. Στέλιου Παρλιάρου, να δώσουν τις δικές τους ευχές στα πληρώματα και τους ανθρώπους της AEGEAN και να λάβουν μέρος σε εορταστικές κληρώσεις για αεροπορικά εισιτήρια για όλο το δίκτυο. Σχεδόν 300 τυχεροί επιβάτες, περίπου όσες και οι πτήσεις εκείνης της ημέρας, κέρδισαν ένα αεροπορικό εισιτήριο μετ’ επιστροφής για δυο άτομα για οποιονδήποτε προορισμό του δικτύου εσωτερικού ή εξωτερικού της AEGEAN που επιθυμούν. Οι κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν εν πτήσει και οι νικητές αποβιβάστηκαν από το αεροσκάφος έχοντας μαζί τους το εισιτήριο για το επόμενο ταξίδι τους.

Παράλληλα, η AEGEAN εξέφρασε την αγάπη της σε όλους όσους την επιλέγουν για τα ταξίδια τους 23 χρόνια τώρα, προσφέροντας έκπτωση ύψους 50% σε όλα τα εισιτήρια εσωτερικού ή εξωτερικού που εκδόθηκαν από το Σάββατο 28 μέχρι και τη Δευτέρα 30 Μαΐου, για ταξίδια από 1 Οκτωβρίου 2022 έως και 31 Μαρτίου 2023.

Η AEGEAN γιορτάζει 23 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και εύχεται σε όλους ακόμα περισσότερα ταξίδια και μοναδικές αναμνήσεις στους αγαπημένους τους προορισμούς.