Η καρδιά του ελληνικού τουρισμού αυτές τις ημέρες χτυπάει στο Λονδίνο. Η χώρα μας είναι η πρωταγωνίστρια της έκθεσης καθώς είναι από τις λίγες παγκοσμίως που εμφάνισε τόσο υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της τουριστικής της αγοράς την προηγούμενη χρονιά.
Τα νέα από την World Travel Market 2014 είναι πολύ καλά καθώς οι προκρατήσεις για το 2015 από την Βρετανία είναι σε υψηλό μονοψήφιο νούμερο.
H Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης και δεκάδες άλλοι παράγοντες της ελληνικής τουριστικής αγορά βρίσκονται τις ημέρες αυτές στο Λονδίνο προωθώντας το ελληνικό τουριστικό προϊόν.
Η ελληνική τουριστική βιομηχανία των 9.500 ξενοδοχείων, των 40.000 επιχειρήσεων ενοικιαζομένων δωματίων και των δεκάδων χιλιάδων άλλων μονάδων που ζουν από τον τουρισμό, ελπίζει τα αποτελέσματα της διεθνούς έκθεσης να είναι θετικά για την Ελλάδα!