Είσοδο στον κλάδο των τουριστικών καταλυμάτων από την REDEX

9/10/2017
Tη δυναμική διείσδυση της στο χώρο του τουρισμού ανακοινώνει η REDEX Α.Ε. Η εταιρεία περιλαμβάνει ήδη στο χαρτοφυλάκιο της, κατασκευές και ανακαινίσεις ξενοδοχειακών μονάδων 4 και 5 αστέρων, καθώς και boutique ξενοδοχείων και πολυτελών καταλυμάτων ανά την Ελλάδα. Μεταξύ άλλων έχει ολοκληρώσει την ανακατασκευή του Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη, του Domotel Kastri, του Sunday Suites στην Οία, ενώ αυτή την περίοδο έχει αναλάβει και κατασκευάζει το Almyros Beach στην Κέρκυρα και το νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της αλυσίδας Canaves Oia στην Σαντορίνη. Το σύνολο των έργων που έχει αναλάβει η εταιρεία στον ξενοδοχειακό κλάδο την τελευταία διετία ξεπερνούν τα 30 εκατ. Ευρώ. Eπί θύραις βρίσκεται η επέκταση και ανακατασκευή δυο επιπλέον ξενοδοχειακών μονάδων, όπως και η δημιουργία boutique τουριστικών καταλυμάτων και συγκροτημάτων τουριστικών βιλών. Όπως επισημαίνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της REDEX, κ. Κωνσταντίνος Τερζητάνος, η εταιρεία εξειδικεύεται στην ανέγερση και ανακαίνιση ξενοδοχείων. «Αποτελούμε μια εύρωστη και υγιή εταιρεία με μηδενικό δανεισμό διαθέτοντας πελατοκεντρική αντίληψη, customized λύσεις, value for money υπηρεσίες και εξειδικευμένο στελεχιακό δυναμικό» τονίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος της REDEX και συμπληρώνει: «η οργάνωση και η ευελιξία της εταιρείας μας δίνει την δυνατότητα τήρησης σφιχτών χρονοδιαγραμμάτων και την υποστήριξη υψηλών στόχων των πελατών μας. Η REDEX είναι μια εταιρεία προσανατολισμένη αποκλειστικά στα ιδιωτικά κτιριακά έργα και γι΄ αυτό άλλωστε δεν συμμετέχει σε έργα του δημοσίου».
Σημειώνεται ότι η REDEX, πέραν της κατασκευαστικής δραστηριότητας της, εξειδικεύεται και στους τομείς της διαχείρισης κτιριακών εγκαταστάσεων (Facility Management) όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την τεχνική συντήρηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων και εξοικονόμησης ενέργειας (Energy Saving) σε φορείς που διαθέτουν κάθε είδους εγκαταστάσεις, για παραγωγικούς, εμπορικούς οικιστικούς και επενδυτικούς σκοπούς.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας υπογραμμίζει τέλος ότι: «η REDEX αναλαμβάνει τη συνολική ευθύνη και συντονισμό των έργων, από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο, με απόλυτη διαφάνεια ενεργειών, και με εγγύηση του τελικού αποτελέσματος»
Η REDEX ιδρύθηκε το 2003 και εξειδικεύεται στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών, εκμεταλλευόμενη τις οικονομίες κλίμακας που επιτυγχάνονται χάρη στην συμμετοχή της σε πολυάριθμα έργα.
Στην σημερινή της μορφή η εταιρεία, έχει προσθέσει στο ενεργητικό της, μακροχρόνιες συνεργασίες αμοιβαίου οφέλους με μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, καθώς και οργανισμούς, οι οποίοι εμπιστεύθηκαν την εμπειρία της REDEX στο χώρο και την αποτελεσματικότητα στην παροχή των υπηρεσιών της.
Καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής της, η εταιρεία επενδύει σταθερά στην κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού της με σκοπό την ενσωμάτωση καινοτόμων μεθόδων και διαδικασιών που ενισχύουν την προστιθέμενη αξία των υπηρεσιών που προσφέρει προς τους πελάτες της. Τα τελευταία έτη της κρίσης, η REDEX επιδεικνύει μια σταθερή αύξηση του αριθμού των πελατών και του κύκλου εργασιών της και βασιζόμενη σε σταθερές βάσεις αποτελεί εγγύηση για κάθε συνεργάτη της.