Η FED HATTA στα Τζουμέρκα

13/4/2016
Η Ομοσπονδία FED HATTA στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «ΔΩΔΕΚΑ» υλοποιεί προγράμματα / δράσεις ανάδειξης των λιγότερων γνωστών προορισμών της χώρας.
Τα Τζουμέρκα αποτέλεσαν τον πρώτο προτεινόμενο προορισμό του ΔΩΔΕΚΑ. Εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν την περιοχή, να γνωρίσουν από κοντά της ομορφιές της και τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό με στόχο να μεταφέρουν μέσα από την εμπειρία που απόκτησαν τις εντυπώσεις τους και να συμβάλουν έτσι στην ανάδειξη της.
Η φιλοξενία που προσφέρθηκε στους συμμετέχοντες της αποστολής από τους επαγγελματίες του Δήμου Πραμάντων, των Δήμων Βόρειων & Κεντρικών Τζουμέρκων ήταν άριστη. Με τη δική τους, απαραίτητη, συμβολή σε πολύ λίγο χρόνο πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις στα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος (Μονή Κηπίνας, Καλαρρύτες, Σπήλαιο Ανεμότρυπας, Καταρράκτης κ.α.)
Η πρώτη αυτή επίσκεψη στα αλπικά τοπία της Ελλάδας εγκαινιάζει μια σειρά από αντίστοιχες δράσεις που προωθούνται.
H Ομοσπονδία ευχαριστεί  τους Ξενώνες: Ξενείον, Ανάβαση, Ορίζοντες, Αγκάθι και τα εστιατόρια: Μπούτζας στα Πράμαντα και Αρχοντικό του Βογιάρου στους Καλαρρύτες.  Τέλος, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, οφείλουμε ένα μεγάλο Ευχαριστώ στο τουριστικό γραφείο Maroulis Travel για τη διάθεση του πούλμαν που συνόδευσε την αποστολή κατά τη διάρκεια της επίσκεψης.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτική παρουσίαση της δράσης