Δράσεις για την τουριστική ανάπτυξη των Χανίων

23/6/2015
Συνάντηση για την ανάπτυξη κοινών δράσεων στον τομέα του τουρισμού είχε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Αντώνης Γελασάκης πρόεδρος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Δυτικής Κρήτης, ο Γιάννης Σπανάκης μέλος του ΔΣ και άλλα μέλη της διοίκησης με τον πρόεδρο και τον Α' αντιπρόεδρο του ΕΒΕΧ, κκ Γιάννη Μαργαρώνη και Χρήστο Μυλωνάκη αντίστοιχα.

Ο Σύνδεσμος που το τελευταίο διάστημα παρεμβαίνει με δυναμικό τρόπο στα θέματα τουριστικής πολτικής του νομού, λύνοντας πρατκικά προβλήματα επιδιώκει τον ευρύτερο συντονισμό όλων των φορέων των Χανίων για τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος. "Με συνεργασία όλων μας μπορούμε να ξεοπεράσουμε δυσκολίες και να χτίσουμε ένα πραγματικά μοναδικό προορισμό" δήλωσε ο κ. Γελασάκης μετά τη συνάντηση και συμπλήρωσε: "Μετά τη δημοτική Αρχή, τη διοίκηση του Αεροδρομίου και το Επιμελητήριο θα έχουμε κι άλλες επαφές με τους τοπικούς φόρείς αλλά και με την κεντρική κυβέρνηση με στόχο να συμβάλλουμε στην προώθηση λύσεων στα θέματα που μας απασχολούν".

Η ενημέρωση από πλευράς Επιμελητηρίου για την λειτουργία του φορέα, ο τουρισμός, η συνεργασία και ο συντονισμός δράσεων μεταξύ ΕΒΕΧ – Τουριστικών Πρακτόρων, η επέκταση της τουριστικής περιόδου, η Ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων και η στήριξη – επέκταση αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση.