Αποτελέσματα διαγωνισμού μαγειρικής Greek Chef 2017

7/2/2017
Ένας επιτυχημένος διαγωνισμός με πολυάριθμες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα έλαβε τέλος. Eυχαριστούμε θερμά όλους όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό και ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας για να παραβρεθούν. Συγχαρητήρια στους νικητές αλλά και σε όσους έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους μαθητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών που στήριξαν από την πρώτη στιγμή αυτή τη διοργάνωση. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία προσωπική και επαγγελματική στον καθένα ξεχωριστά και ελπίζουμε η διαδικασία αυτή να αποτέλεσε μία σημαντική εμπειρία για την επαγγελματική πορεία κι εξέλιξη για τον καθένα.

Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ και η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης ευχαριστούν όλους όσοι στήριξαν την προσπάθεια αυτή και τα μέλη της για την βοήθεια όλες τις ημέρες του διαγωνισμού, καθώς και τα μέλη της που διακρίθηκαν.

Greek Chef 2017 αναδείχθηκε ο Παπουτσάκης Εμμανουήλ, ένας καταξιωμένος chef με επαγγελματισμό και με υψηλό ήθος, που είχε μία αδιαμφισβήτητη διάκριση σε αυτήν την κατηγορία. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή που ένα μέλος της Λέσχης βραβεύτηκε και ξεχώρισε ως Greek chef της χρονιάς. Επίσης, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης συγχαίρει και όλα τα μέλη της για τις διακρίσεις τους και τα μετάλλια που απέσπασαν κάνοντας την υπερήφανη και δίνοντας της δύναμη να συνεχίσει το έργο της.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ GREEK CHEF 2017 ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 4ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 27/01/2017-30/01/2017 ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1η Ημέρα Παρασκευή 27/01/2017

ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ

Κατηγορία Α-1 Έτοιμες παρουσιάσεις με φρούτα και λαχανικά επαγγελματίες

Χρυσό μετάλλιο: Διαριβιανάκης Αντώνης

Αργυρό μετάλλιο: Σιόλος Κωνσταντίνος

Κατηγορία Α-11 Έτοιμες παρουσιάσεις με φρούτα και λαχανικά μαθητές

Χρυσό μετάλλιο: Μονογυιού Ασημίνα ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά

Αργυρό μετάλλιο: Βασιλομιχελάκη Μαρία HOTELIER EDUCATION

Χάλκινο μετάλλιο: Anila Bici LE MONDE/Kasi Arnold ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας
Kατηγορία Α2 Μαθητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών

Γλυκό με βάση τη σοκολάτα και το πορτοκάλι

Χρυσό μετάλλιο: Βαρέλη Ιωάννα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων/Κυριακοπούλου Νεκταρία Θεσσαλικό ΙΕΚ Γιάτσος

Αργυρό μετάλλιο: Καββαδάς Επαμεινώνδας ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας/Αθανασίου Δημήτρης ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Πειραιά

Χάλκινο μετάλλιο: Καρκούλιας Απόστολος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας/Πετσάκης Πολύβιος MBS Ρεθύμνου/Παντεχάκη Μαρία HOTELIER EDUCATION
Kατηγορία Α3 Μαθητές δημοσίων σχολών Πιάτο με βάση το ψάρι

Χρυσό μετάλλιο: Μπαλαρίνης Φραγκίσκος ΔΙΕΚ Αιγάλεω/Τζούρα Ευαγγελία ΔΙΕΚ Αιγάλεω

Αργυρό μετάλλιο: Παπαμιχαήλ Κυριάκος ΔΙΕΚ Ζωγράφου/Κατσούφη Εύα ΔΙΕΚ Αιγάλεω

Χάλκινο μετάλλιο: Στουγιάννης Ιωάννης ΔΙΕΚ Γρεβενών/Κουτρομάνου Μαρία ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Μεσολογγίου
Κατηγορία Α4 Επαγγελματίες Γλυκό εστιατορίου με βάση τη σοκολάτα

Xρυσό μετάλλιο: Bλαχάκης Εμμανουήλ

Αργυρό μετάλλιο: Σουβλέρης Σταμάτιος

Χάλκινο μετάλλιο: Μποτζόρης Στέλιος
Κατηγορία Α5 Μαθητές ιδιωτικών σχολών Ζεστό πιάτο με κοτόπουλο

Χρυσό μετάλλιο: Καραγιάννης Στέλιος ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ Πάτρα/Ersed Dedej ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας/Γένης Κωνσταντίνος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Αργυρό μετάλλιο: Νάσιος Βασίλης ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας/Παναγούλης Γεώργιος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας/Παπαδάκης Μύρων Kappa Studies/Λεωνίδης Αθανάσιος IEK OMΗΡΟΣ

Χάλκινο μετάλλιο: Πετροπούλου Καλλιόπη ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά/Βιδάλης Φραντζέσκος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας/Παλιοθόδωρος Αλέξανδρος ETOILE BY LES CHEFS

2η Ημέρα Σάββατο 28/01/2017

ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Κατηγορία Β-1 Επαγγελματίες

Χρυσό μετάλλιο: Βλαχάκης Εμμανουήλ

Αργυρό μετάλλιο: Νακούτσης Γεώργιος

Χάλκινο μετάλλιο:-

Κατηγορία Β-11 μαθητών δημοσίων και ιδιωτικών σχολών

Χρυσό μετάλλιο: Σκορδίλης Kωνσταντίνος ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Αργυρό μετάλλιο: Λυγιδάκη Αναστασία HOTELIER EDUCATION

Χάλκινο μετάλλιο: Σιναϊτης Κυριάκος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας



Κατηγορία Β-2 Επαγγελματίες Ορεκτικό με Ελληνικά τυριά

Χρυσό μετάλλιο: Βρυθιάς Αλέξανδρος

Αργυρό μετάλλιο: Μανωλάκης Βενέτιος
Κατηγορία Β-3 Μαθητές ιδιωτικών σχολών Ζεστό πιάτο με παραδοσιακά τοπικά ζυμαρικά

Χρυσό μετάλλιο: Τσώλη Κωνσταντίνα Θεσσαλικό ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ/Κολιού Ιωάννα Θεσσαλικό ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ

Αργυρό μετάλλιο: Βουργουτζή Ειρήνη ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας/Παπαρουσόπουλος Πασχάλης HOTELIER EDUCATION/Βογιατζάκης Βασίλειος HOTELIER EDUCATION

Χάλκινο μετάλλιο:Tζεγιαννάκη Θεώνη ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά/Κοντούλη Μαρία ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά
Κατηγορία Β-4 Επαγγελματίες Ζεστό πιάτο με μοσχάρι (Φιλέτο, Κόντρα, Rib eye) ελεύθερο θέμα

Χρυσό μετάλλιο: Χατζηρούμπης Νικήτας

Αργυρό μετάλλιο: Βροντάκης Στυλιανός
Κατηγορία Β-6 Μαθητές ιδιωτικών σχολών Πρωτότυπο ανοιχτό σάντουιτς με Ελληνικά υλικά

Χρυσό μετάλλιο: Βολικάκη Παρασκευή HOTELIER EDUCATION/ Καβρουλάκης Αναστάσιος ΗΟΤΕLIER EDUCATION/Φραγκουλόπουλος Κωνσταντίνος ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Αργυρό μετάλλιο: Καζάκου Μαρία IEK ΔΕΛΤΑ Αθήνας/Βέλλη Πολυξένη ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας/Πετροπούλου Καλλιόπη ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

Χάλκινο μετάλλιο: Τσιώτος Κωνσταντίνος ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ/Παπαδοπούλου Σοφία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Αθήνας/Κολιού Ιωάννα Θεσσαλικό ΙΕΚ ΓΙΑΤΣΟΣ



Κατηγορία Β-7 Μαθητές δημοσίων σχολών Ζεστό πιάτο με χοιρινό

Χρυσό μετάλλιο: Νικολάου Όλγα ΔΙΕΚ Ζωγράφου/Μιχαλοπούλου Αγγελική ΔΙΕΚ Ζωγράφου

Αργυρό μετάλλιο: Καντάνης Γεώργιος ΔΙΕΚ Ζωγράφου/Κλάδης Γεώργιος ΔΙΕΚ Αιγάλεω/Μάντεσης Θεοδόσης ΔΙΕΚ Ζωγράφου

Χάλκινο μετάλλιο: Παταβούκας Θανάσης ΔΙΕΚ Ζωγράφου/Φράγκος Εμμανουήλ ΔΙΕΚ Αιγάλεω/Σούσουλας Άρης ΔΙΕΚ Ζωγράφου



Κατηγορία Β-8 Μαθητές ιδιωτικών σχολών Ζεστό πιάτο με όσπρια και ψάρι (παστός βακαλάος)

Χρυσό μετάλλιο: Δολιανίτου Στέλλα MBS Ρεθύμνου/Διβανές Ματθαίος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Αργυρό μετάλλιο: Tsaneva Zaneta ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ Καλαμάτας/

Χάλκινο μετάλλιο: Mπάτζιος Γεώργιος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας/Βούρτσης Ανδρέας ΙΕΚ ΒΕΡΓΗ Πάτρας/Χριστουλάκης Αντώνης CULINARY STUDIES Hράκλειο



3η Ημέρα Κυριακή 29/01/2017

ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΤΥΡΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

Κατηγορία Γ-1 Επαγγελματίες

Χάλκινο μετάλλιο: Ράϊκος Νεκτάριος

Κατηγορία Γ-11 Μαθητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών

Χρυσό μετάλλιο: Κοντογιαννοπούλου Βασιλική ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Αργυρό μετάλλιο: Κάβουρας Νικόλαος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας/Κράντου Φωτεινή ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ

Κατηγορία Γ-2 Μαθητές ιδιωτικών σχολών Ζεστό πιάτο με θέα την Κρήτη

Χρυσό μετάλλιο: Κεφαλούκου Μαρία KAPPA STUDIES/Καδιανάκη Μαρία MBS Ρεθύμνου

Αργυρό μετάλλιο: Βλάχου Ηλιάνα ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά/Κατσαραγάκης Κυριάκος HOTELIER EDUCATION/Ανδρέου Ιωάννης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων

Χάλκινο μετάλλιο: Κράντου Φωτεινή ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ/Γλυνός Γεώργιος ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ/Δημητρούλης Διονύσης LE MONDE



Κατηγορία Γ-3 Ζεστό πιάτο με αρνίσια παϊδάκια και χόρτα

Xρυσό μετάλλιο: Τσουπάκης Ιωάννης MBS Ρεθύμνου/Αλεξάκη Αργυρή HOTELIER EDUCATION

Aργυρό μετάλλιο: Μπαρτζώκας Αριστείδης ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων/Γκιώκας Δημήτρης ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας

Χάλκινο μετάλλιο: Καμπανάρος Βασίλης ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας/Vasilev Dobri ΗΟΤΕLIER EDUCATION/Nebi Ejbeja ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας



Κατηγορία Γ-4 Ζεστό πιάτο Ελληνικές πίτες (δημιουργικό πιάτο)

Χρυσό μετάλλιο: Σπυρόπουλος Αντώνης

Αργυρό μετάλλιο: Θεοδωρόπουλος Θοδωρής



Κατηγορία Γ-5 Eπαγγελματίες Ελληνικό γλυκό εστιατορίου (δημιουργικό πιάτο)

Χρυσό μετάλλιο: Μποτζόρης Στέλιος

Αργυρό μετάλλιο: Βλαχάκης Μανώλης

Χάλκινο μετάλλιο: Πάνος Μιχαήλ



Κατηγορία Γ-6 Greek chef 2017 Expotrof

Xρυσό μετάλλιο-Greek Chef 2017 Expotrof: Παπουτσάκης Εμμανουήλ

Αργυρό μετάλλιο: Πατρώνιας Εμμανουήλ

Χάλκινο μετάλλιο: Τσεμπερλίδης Άλκης



4η Ημέρα Δευτέρα 30/01/2017

ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΟΠΑΣΤΑ

Κατηγορία Δ-1 Επαγγελματίες

Χάλκινο μετάλλιο: Κηπουρός Κωνσταντίνος

Κατηγορία Δ11 Μαθητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολών

Χρυσό μετάλλιο: Καρτσάκη Ασπασία ΙΕΚ ΟΡΙΖΩΝ Καλαμάτα

Αργυρό μετάλλιο: Βαρέλης Εμμανουήλ ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ

Χάλκινο μετάλλιο: Νακούτση Σοφία ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ Ιωαννίνων/Τσαλδάρης Δημήτρης ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά/Καζακόπουλος Γεώργιος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας



Κατηγορία Δ-2 Ζεστό πιάτο δημιουργική Ελληνική κουζίνα (ελεύθερο)

Χρυσό μετάλλιο: Ανδριώτης Αναστάσιος

Αργυρό μετάλλιο: Κατσιφαράκης Ιωάννης

Χάλκινο μετάλλιο: Γιαννόπουλος Ανάργυρος



Κατηγορία Δ-3 Έτοιμες παρουσιάσεις Πίτες (ελεύθερο από όλους)

Χρυσό μετάλλιο: Κόκκινος Κωνσταντίνος ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας/Χάσα Μπλεντάνα ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας

Αργυρό μετάλλιο: Ζαμπετάκης Κωνσταντίνος MBS Ρεθύμνου/Hλιάνα Βλάχου IEK ΑΛΦΑ Πειραιά

Χάλκινο μετάλλιο: Χαλκιοπούλου Σταματία ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας