«Ελληνική Εβδομάδα» στην Βαρσοβία, συνεργασία της έκθεσης GRECKA PANORAMA και του Radisson Blu

2/7/2019
Η North Events, διοργανώτρια της μοναδικής έκθεσης για την Ελλάδα GRECKA PANORAMA (www.greckapanorama.com) στην Πολωνία, σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski Warsaw, συνεργάζονται σε μία σειρά εκδηλώσεων με θέμα τον εορτασμό φέτος των 100 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας – Πολωνίας. Η καμπάνια «Greek Week» θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski Warsaw την εβδομάδα που διεξάγεται παράλληλα και η έκθεση της Ελλάδας GRECKA PANORAMA στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας (7-8 Δεκεμβρίου 2019).
Οι ενέργειες που εντάσσονται στην «Ελληνική Εβδομάδα» έχουν στόχο την ανάδειξη της χώρας μας για τον γαστρονομικό τουρισμό, με πολλαπλές εκδηλώσεις μεταξύ των οποίων προσφορά ελληνικού πρωινού για τους φιλοξενούμενους του Radisson Blu Sobieski Warsaw, έκθεση φωτογραφίας ελληνικών προορισμών, κ.α. δρώμενα.

Επιπλέον, την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Radisson Blu Sobieski, διοργανώνονται 2 επιχειρηματικές εκδηλώσεις με επαγγελματικές συναντήσεις: η μία στο πλαίσιο της GREEK FOOD SHOW για τα ελληνικά εξαγωγικά προϊόντα με 70 και άνω Έλληνες και Πολωνούς εκπροσώπους, και η δεύτερη στο πλαίσιο της GRECKA PANORAMA για την δημιουργία συνεργασιών που αφορούν στην ανάπτυξη ειδικού τουρισμού πάλι σε επίπεδο επαγγελματικών συναντήσεων B2B, με Buyers εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία της Πολωνίας.
Οι συναντήσεις για τις ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις για τον τουρισμό συντονίζονται από την εταιρία Outgoing Poland, μία εταιρία με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο, με πολυετή παρουσία στην Πολωνική αγορά, και δεκάδες επιτυχημένες διοργανώσεις στην πρωτεύουσα αλλά και στα μεγάλα αστικά κέντρα Poznan, Gdansk, Krakow και Wroclaw.

5η Έκθεση GRECKA PANORAMA & GREEK FOOD SHOW
7-8 Δεκεμβρίου 2019
Εθνικό Στάδιο Βαρσοβίας PGE Narodowy

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο Τηλ. 210 9713281, 210 9734859, ή στο [email protected], [email protected]